Cityplaza Sport!

24 juni 2017
Cityplaza Sport!

Ontdek de sport die bij jou past
Wat is jouw tak van sport? Ontdek het tijdens Cityplaza Sport! op 24 en 25 juni. Maak kennis met sportverenigingen uit Nieuwegein in een gezellige sfeer. Je mag meedoen, trainen, vragen stellen of gewoon kijken naar de leukste sporten. Niets moet, alles mag. De sportverenigingen geven je een voorzet op maat.

Voor ieder wat wils
Van honkbal en dansen tot volleybal en fitness. Of wat dacht je van space-turnen of dynamic tennis? En als je liever badmintont, tafeltennist of een potje schaakt, kun je hier ook terecht. Er is zelfs een duikschool aanwezig.

Nog meer te beleven
De winkeliers zitten ook lekker in de wedstrijd. Tijdens Cityplaza Sport! organiseren ze sportieve en vooral hilarische activiteiten. Wat dacht je van een potje wasmachinevoetbal bij Media Markt? Of test je loopvermogen bij de kussenslooploop. Laat je bloedvorm zien bij Simon LĂ©velt en geef gas tijdens de koffierace. Bij de Volendammer Vishandel kun je winnen door ijskratten te sjouwen. En bij Primera mag je lekker tijdschriften stuktrekken. Fluit af bij schoenwinkel Harry Koster en laat je stapelkwaliteiten zien.

Winnen doe je met z'n allen
Cityplaza Sport! is voor iedereen. De jeugdige spelers sporten met een strippenkaart. Die maak je vol tijdens een parcours vol activiteiten. Natuurlijk valt de kampioen van de dag in de prijzen.