Green Carpet activiteiten

11 juni 2017 10 september 2017
Green Carpet activiteiten

Heerlijk relaxen
Deze zomer is het Green Carpet time in Cityplaza! Verspreid door Cityplaza liggen van 11 juni tot 10 september Green Carpets. Op de zachte groene tapijten staan doordeweeks gezellige picknicktafels waar je kunt relaxen. Ga lekker zitten, drink wat en eet een broodje. Of geniet van een ijsje en kijk naar de mensen. Het is jouw moment.

Ieder weekend iets anders te beleven
Iedere zondag is er op de Green Carpets van alles te beleven. Ontdek je talenten tijdens een workshop straattheater of schilderen. Prijs je rijk bij een potje Bingo. Of schrijf je in voor de vossenjacht en laat je speurtalent zien. Laat je niet in de kaarten kijken tijdens het klaverjastoernooi en denk drie stappen vooruit bij een partijtje schaken op het grote schaakbord. Tijdens Cityplaza Sport! op 25 juni zijn de Green Carpets het terrein van sportactiviteiten. En een aantal winkeliers geeft leuke workshops voor kinderen.

Ook aan de kleintjes gedacht
De Green Carpets zijn voor iedereen. Als piepjonge bezoeker van Cityplaza geniet je van de verhalen van Jan Klaassen in het Oudhollands Poppentheater. Help Jan, Katrijn en Aapje Sim bij hun avonturen met de boef en de heks. Of laat je voorlezen door Kikker, Foeksia de miniheks of Dolfje Weerwolfje.

Meedoen aan het klaverjastoernooi, de bingo of de vossenjacht? Schrijf je in via: secretariaat@wvcityplaza.nl

Bekijk hieronder het volledige programma: