Taste of Cityplaza

27 mei 2017 28 mei 2017
Taste of Cityplaza

Het is tijd voor Taste of Cityplaza. Met een programma vol entertainment is er in het weekend van 27 en 28 mei voor iedereen iets te beleven.

Voor iedereen iets te doen
Of je nou van shoppen, eten of dansen houdt, het kan allemaal tijdens Taste of Cityplaza. Proef een lekker hapje, neem wat te drinken, loop rond over de brocantemarkt of dans op de gezellige sounds van SwingWay en de Fietsende dj. Op elke hoek is er iets te beleven. En mis het zaagspektakel van de Houthakkers Roadshow niet! Wat deze stoere houthakkers kunnen met een kettingzaag is ongekend.

Championsheeps met Shaun the Sheep
Grote en kleine kinderen opgelet: Shaun the Sheep komt naar Taste of Cityplaza! Sport mee op de Championsheeps met Shaun en Timmy. Een parcours met hilarische boerderijspelen. Gooi aardappelen naar een vogelverschrikker, race op een schaap en spring jezelf naar de overwinning bij het grote sprongenspel. Na afloop maken de helden Shaun en Timmy graag tijd voor een knuffel en een foto.

Bekijk hier de aftermovie:

Doe mee met de Lucky Summer Weken!

Bij besteding vanaf €10,- in ons winkelcentrum ontvang je een flyer met een unieke code en maak je kans op mooie prijzen!

Meer info >>