Vandaag geopend 10:00 - 20:00

Praktische informatie

De locaties zijn te betreden met een rolstoel. Ook kun je de beveiliging bereiken voor assistentie.

Corona 

Het centrum volgt de huidige corona maatregelen en deze worden ook toegepast in de selfierooms. De wachtrijen en toegang tot de kamers vindt plaats onder begeleiding. De kamers worden meerdere malen per dag gecontroleerd en schoongemaakt.

Huisregels

Je bent van harte welkom in onze Be Your Selfie Tour kamers, waar je in de mooiste selfie rooms helemaal jezelf mag zijn. Om het verblijf zo aangenaam mogelijk te houden, hanteren we naast de Cityplaza huisregels nog aanvullende Be Your Selfie Tour regels. Als je één van de kamers betreedt ga je akkoord met deze regels.

Onder begeleiding
In deze ruimte zijn kinderen tot 14 jaar welkom onder één voorwaarde: ouders en/of verzorgers houden een oogje in het zeil.

Schade en/of beveiliging
We gaan ervan uit dat niemand hier iets opzettelijk kapot maakt en dat er zuinig met de kamers wordt omgegaan. Aanwijzingen van medewerkers van Winkelcentrum Cityplaza, Gemeente Nieuwegein en de beveiliging dienen direct opgevolgd te worden. Mocht iemand dat niet begrijpen, zijn wij genoodzaakt dit te melden bij de politie. Oftewel: laten we het vooral gezellig houden, dat is voor iedereen beter.

Veilige en schone omgeving
Om ervoor te zorgen dat iedereen zich hier op hun gemak voelt en in een veilige en schone omgeving foto’s kan maken, vragen we iedereen om netjes met de ruimtes om te gaan. Zie en behandel de kamers als je tweede huiskamer.

Niet aansprakelijk
Het gebruiken van de kamers is op eigen risico. Vergeet tijdens gebruik niet op je spullen te letten. Winkelcentrum Cityplaza (Wereldhave Nederland B.V.) is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, diefstal of verlies, hoegenaamd ook.

Let een beetje op elkaar
Laat jezelf van je beste kant zien en geef elkaar de ruimte. Daar wordt de wereld echt leuker van.

Veilig foto’s maken
Dus: laat geen rommel achter. Zo heeft iedereen een schone kamer zonder onnodige obstakels. Hou rekening met elkaar, dat houdt ook in: niet schreeuwen, vechten, enz.

Niet toegestaan
Omdat we willen dat kamers voor iedereen bruikbaar blijven is het niet toegestaan te eten, drinken en huisdieren mee naar binnen te nemen. Ook hele lieve of kleine huisdieren mogen niet naar binnen, waarbij hulphonden een uitzondering op de regel zijn. Ook is gebruik maken van (meegebrachte) alcoholische dranken, (soft) drugs, een e-sigaret en tabak niet toegestaan.

Hulp nodig?
Gaat er toch iets mis of voel je je niet veilig?

Bel dan de huismeester: +31 6 29 60 36 59
of beveiliging: +31 6 11 39 44 65

De beveiliging heeft het recht om de toegang tot de Kamers van de Be Your Selfie Tour te ontzeggen.

Veel plezier in de selfie kamers, deel je foto’s of video’s met #beyourselfietour en maak kans op een Cityplaza Cadeaukaart.

Zakelijk

Ben jij een influencer en wil jij graag toegang krijgen tot de Be Your Selfie Tour kamers, of een samenwerking aangaan? Stuur gerust een mail naar cityplaza@asega.nl


Management team Cityplaza.