Vandaag geopend 09:30 - 18:00


Citymeets, jouw plek om…

✔️ Even in een andere omgeving te zitten
✔️ Een rustige unieke werkplek te boeken
✔️ Te vergaderen in één van de zes aparte ruimtes
✔️ Gebruik te maken van catering bij groepsreservingen
✔️ Een dagje te werken op een flexplek

Welkom bij Citymeets

Citymeets is de unieke flexwerk- en vergaderlocatie in winkelcentrum Cityplaza. Het nieuwe totaalconcept biedt de mogelijkheid om tijdens werkdagen een rustige flexplek te boeken of te vergaderen in een van de zes aparte ruimtes. Iedere ruimte heeft een unieke uitstraling. Voor het prijsoverzicht en sfeerimpressies van alle werkplekken verwijzen we je graag naar de website.

Sociaal karakter

Voor sociale organisaties en stichtingen hanteert Citymeets een speciaal (sociaal) tarief. Hiervoor kan je voor het boeken de kortingscode aanvragen door je bedrijfsgegevens te mailen naar citymeets@deruilfabriek.nl. Heel bijzonder, een aantal van de medewerkers van Citymeets zijn onderdeel van de sociale onderneming Stichting De Ruilfabriek. Ook binnen Citymeets geven wij vrijwilligers met een afstand tot de arbeidsmarkt, onder begeleiding van professionals, een veilige en warme ervaringsplek.

Hoe gaat het in z’n werk?

Als je online een reservering maakt kun je verschillende ruimtes boeken. Je krijgt direct een reserveringsbevestiging in het systeem die je digitaal kunt tonen bij de receptie zodra je binnenkomt bij Citymeets. Door een medewerker wordt je dan begeleid naar je werkplek. De werkwijze van koffie en thee wordt je op locatie uitgelegd evenals hoe je van de gratis wifi gebruikt kunt maken.

Reserveren

Boek hieronder direct jouw (flex)plek of vergaderruimte! Je kunt ook ter plekke binnen een werkplek boeken als er een vrij is (uitsluitend met pinbetaling). Kom je er via het reserveringssysteem niet uit? Dan kun je mailen naar citymeets@deruilfabriek.nl om te reserveren. BOEK NU!

Dat is pas handig!

Geniet bij Citymeets van een heerlijke koffie, thee of snack tijdens het harde werken. Voor groepsreserveringen kan Citymeets catering verzorgen met lokale ondernemers in Cityplaza. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden via citymeets@deruilfabriek.nl. Na het werk kun je in het winkelcentrum direct boodschappen doen en vanwege de gunstige ligging van CityMeets gebruik maken The Point. Hier heb je alle praktische zaken bij de hand zoals:

  • Pakket versturen of ophalen*

  • Even een pasfoto maken of je telefoon opladen

  • Zelfs een foto afdrukken of een cadeaukaart kopen

Zo maakt Cityplaza met Citymeets én The Point het jou zo gemakkelijk mogelijk!

Locatie en praktische info

Citymeets bevindt zich in winkelcentrum Cityplaza, in de binnenstad van Nieuwegein. Per fiets bereikbaar vanaf de Noordstedeweg. Er bevinden zich diverse parkeergarages bij het winkelcentrum. Bekijk hier alle parkeermogelijkheden. Parkeren is niet gratis, maar voor grotere gezelschappen kunnen wij uitrijkaarten organiseren (tegen vergoeding).

Adres
Boogstede 2-12
3431 HJ Nieuwegein
E: citymeets@deruilfabriek.nl

Citymeets is open op ma - vr, van 9.00-17.00h. Boeken op een ander moment kan op afspraak. Vergaderen kan ook in de avonduren, flexwerken is niet mogelijk buiten openingstijden om.


Annuleringsvoorwaarden | De reservering is 48 uur van tevoren te annuleren door te mailen naar citymeets@deruilfabriek.nl. Als je heel CityMeets wil reserveren of een bijeenkomst met catering wenst kunnen we op maat een offerte uitbrengen. In deze op maat gemaakte reservering zullen er in de offerte de annuleringsvoorwaarden vermeld staan. Ben je te laat met annuleren? Dan zal er € 25 in rekening gebracht worden. Dit geldt niet voor een flexwerkplek.