Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Programma De Grote Tuinverbouwing

11 mei 2019 - 2 juni 2019

De Grote Tuinverbouwing komt naar ons winkelcentrum voor een sfeervolle vergroening! Het bekende SBS6 tv-programma neemt voor de laatste aflevering van het seizoen een special op met Cityplaza in de hoofdrol. Van 11 mei tot en met 2 juni zijn de opnames en heb je de kans om de tv-crew te ontmoeten! Helpen jullie ook mee aan de vergroening van Cityplaza? 

We zetten de bloemetjes buiten! 

Wat is er fijner dan lekker winkelen, op het terras genieten en een avondje uit in een groene omgeving? Het moderne uiterlijk van Cityplaza krijgt in de aanloop naar het evenement 'De Smaak van City' een groene make-over; tijd voor bloemen, planten en kleurrijke aankleding. 

11 mei | Eerste opnames 

Tuinexpert Ivo Putman is zaterdag 11 mei vanaf 14.00 uur met de opname-crew aanwezig in Cityplaza. De 'aankondiging' voor de speciale aflevering wordt dan gedraaid. Wil je de opnames ook bijwonen en Ivo ontmoeten? Houd onze Facebookpagina dan goed in de gaten.

21 mei | Terrassen aankleden

Ivo Putman en de styliste pakken op dinsdag 21 mei samen met de horecaondernemers de terrassen op Markt aan. Ze kleden de terrassen aan met mooie plantenbakken die zorgen voor eenheid en een vrolijke aanblik op het plein. Uiteraard met behoud van de eigen identiteit van de horeca.

23 & 24 mei | Groene kuil op raadstede

De Kuil krijgt zowel een groene als kleurrijke make-over. Met wuivende palmen en natuurstenen plantenbakken kunnen we blijvend genieten van groen. Daarnaast wordt er een bloementaart van zonnebloemen en andere planten en bloemen gemaakt, dit zorgt direct voor een zomers tintje en dat heeft een bijzondere reden! Een deel van de opbrengst van de verkochte bloemen gaat namelijk naar het goede doel De Zonnebloem.

25 mei | Balkons in de bloei

Klimaat tuinman Lodewijk Hoekstra voorziet samen met de bewoners op Markt de balkons van gezellig groen. Zo'n 200 balkons worden voorzien van balkonplantenbakken op het horecaplein. Wie weet kan je nog op de foto met Lodewijk!

27 & 28 mei | Groen Kunstwerk in de passage

De voorbereidingen worden getroffen voor een prachtig kunstwerk in de Passage. Aan dit blijvend Groen Kunstwerk in het winkelcentrum kan ook jij je steentje bijdragen! Lees hoe jij kunt bijdragen aan dit project. Het kunstwerk wordt op 1 juni onthuld, volg ons op facebook voor meer info.

1 & 2 juni | Smaak van City

Na een week hard werken en vooral veel plezier, sluiten we af met De Smaak van City op 1 en 2 juni. De laatste opnames van De Grote Tuinverbouwing worden gedraaid. Het complete team van De Grote Tuinverbouwing is hierbij aanwezig. Ivo Putman pakt groots uit met zijn eigen Groene Roadshow waar hij bezoekers inspireert met de nieuwste groene trends en tips. Natuurlijk mag ook BBQ kok Jeremy Vermolen niet ontbreken tijdens de Smaak van City. Bezoekers mogen lekker komen proeven en genieten. Ook zijn er weer gezellig eettentjes en bijzondere muziek- en dansoptredens, kraampjes, straattheater. Benieuwd? Lees er hier alles over!

PS Zet de uitzending op zaterdag 8 juni om 17:00 uur alvast in je agenda!