Smaak van City

1 juni 2019 2 juni 2019
Smaak van City

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni kan je genieten van de Smaak van City, een gezellig festijn voor jong en oud. De Smaak van City is dit jaar de feestelijke finale van De Grote Tuinverbouwing en het thema is dan ook toepasselijk Groei & Bloei. Beleef de smaak door te zien, horen, voelen, ruiken en proeven!

De Groene Roadshow

Tijdens het smaakvolle weekend pakt Ivo Putman van De Grote Tuinverbouwing groots uit met zijn eigen Groene Roadshow. Hij inspireert bezoekers met de nieuwste groene trends en tips. Tv-kok Jeremy Vermolen zorgt voor een overheerlijke BBQ.  Je kunt de show bijwonen om 12.30 uur, 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur. 

Smaakvol entertainment

De Smaak van City staat voor smaak in de breedste zin van het woord. Smaak in muziek, smaak in dans en theater, smaak in fashion, smaak in eten. Ook dit jaar geniet je natuurlijk weer van sfeervolle kraampjes en eettentjes, de leukste optredens, Breaksquad (Holland's Got Talent 2019 deelnemer), straattheater en ander entertainment! Kom je ook genieten?

Houd deze website en de Facebookpagina in de gaten voor het uitgebreide programma! Binnenkort worden er meer activiteiten bekendgemaakt. 

Deel dit bericht: