Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Smaak van City

1 juni 2019 - 2 juni 2019

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni kan je genieten van de Smaak van City, een gezellig festijn voor jong en oud. De Smaak van City is dit jaar de feestelijke finale van De Grote Tuinverbouwing en het thema is dan ook toepasselijk Groei & Bloei. Beleef de smaak door te zien, horen, voelen, ruiken en proeven!

De Groene Roadshow

Tijdens het smaakvolle weekend pakt Ivo Putman van De Grote Tuinverbouwing groots uit met zijn eigen Groene Roadshow. Hij inspireert bezoekers met de nieuwste groene trends en tips. Tv-kok Jeremy Vermolen zorgt voor een overheerlijke BBQ.  Je kunt de show bijwonen om 12.30 uur, 13.30 uur, 14.30 uur en 15.30 uur. 

Smaakvol entertainment

De Smaak van City staat voor smaak in de breedste zin van het woord. Smaak in muziek, smaak in dans en theater, smaak in fashion, smaak in eten. Ook dit jaar geniet je natuurlijk weer van sfeervolle kraampjes en eettentjes, de leukste optredens, straattheater en ander entertainment! 

Programma 

Op Boogstede zullen barbieren alle mannelijke bezoekers uitnodigen voor een behandeling van hun baard of snor. Op Binnenstede komt Camera Nostalgica. Deze stijlvolle fotocabine is al een verrassende act op zich. De enorme camera waar je in gaat zitten en zelf in een balletje knijpt om af te drukken. Iedereen kan buiten op een scherm meegenieten van de verkleedpartij binnen.

Dans
De Dansfabriek zal optreden op het podium om 12.00 uur, 13.15 uur en om 15.15 uur. Om 14.15 uur kun je genieten van Beatz Dancestudio. Breaksquad, de finalist van Hollands got Talent zal in het centrum een aantal swingende shows geven.

Muziek
Op de Markt kun je genieten van zonnige muziek van de DJ Bus. Op de Raadstede kun je struinen over een gezellig markt. Dj Play it Again zal hier zorgen voor de muzikale ondersteuning. Op West wordt je getrakteerd op leuke optredens van het Shantykoor Westenwind.

Uniek straattheater
Gek op theater? Dan kun je je hart ophalen. Gedurende de hele dag zijn er op diverse plekken straatoptredens zoals de Bike Babes op hun ingenieuze 4 meter hoge vliegfiets, Mister Beatz kun je herkennen als zijn gepimpte Mercedes en het Shalton Theater zal je ook om de oren vliegen met acrobatische stunts.

Wat is jouw lievelingssmaak? Ontdek het op 1 & 2 juni!