Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Groen, groener, groenst! In de maand mei zet Cityplaza de bloemetjes buiten en krijgen we bijzonder bezoek. De Grote Tuinverbouwing komt langs voor een sfeervolle vergroening van het gehele winkelcentrum. Het bekende SBS6 tv-programma neemt een special op met Cityplaza in de hoofdrol. Beleef de grote finale tijdens De Smaak van City op 1 & 2 juni!

Ontdek via deze pagina alle activiteiten, opnamedagen en nieuws! Wil je niets missen? Like ons dan ook op Facebook en Instagram.

Meet & Greet

Meet & Greet

11 mei 2019

Heb jij een vraag die je altijd al hebt willen stellen aan Ivo of Lodewijk? Dan is nu je kans. Op 21 en 25 mei zijn ze in Cityplaza voor de opnames van de Grote Tuinverbouwing. Stuur je vraag in via social media en wie weet stellen wij deze in onze live vlogs als ze aan het werk zijn in Cityplaza.

11 mei

Tuinexpert Ivo Putman is zaterdag 11 mei vanaf 14.00 uur met de opname-crew aanwezig in Cityplaza. De 'aankondiging' voor de speciale aflevering wordt dan gedraaid. Wil je de opnames ook bijwonen en Ivo ontmoeten? Houd onze pagina's dan goed in de gaten.

21 mei

Op dinsdag 21 mei worden de terrassen op de Markt vergroend met mooie plantenbakken en kleurrijke bloemen. Ivo Putman en de styliste gaan hiervoor samen met de horecaondernemers aan de slag. Wij zijn nu al benieuwd naar de nieuwe sfeer van het plein. Kom jij ook langs? 

25 mei

Klimaat tuinman Lodewijk Hoekstra voorziet op zaterdag 25 mei samen met de bewoners op Markt de balkons van gezellig groen. Wie weet ontmoet jij Lodewijk wel tijdens de Meet & Greet!