Vandaag geopend 09:30 - 18:00

FitCity

Gratis sportles en inspiratie op fashion, food en nog veel meer!

Cityplaza wordt gezonder met FitCity!

Ook fit de zomer in? Cityplaza staat tijdens FitCity volledig in het teken van sport, inspiratie, fashion en food! Wil je een actievere levensstijl, gezonder eten of meer balans in je leven? ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐ŸŽ

Laat je dan inspireren met gezonde voeding, ontdek de laatste sport fashion trends, sluit je aan bij gratis sportlessen of verrijk jezelf met weetjes over een gezonder leven.

Wil je meer weten over FitCity? Klik hier รณf meld je hieronder gelijk aan! ๐Ÿ‘‡

Inschrijven & Lesinformatie FitCity

Inschrijven & Lesinformatie FitCity

16 mei 2022 - 23 juli 2022

In de maanden mei, juni en juli wordt Cityplaza het walhalla van fit en gezondheidsinspiratie! Inspireer jezelf met gezonde voeding, ontdek de laatste sport fashiontrends, sluit je aan bij gratis sportlessen en verrijk jezelf met weetjes over een gezonder leven. Van 16 mei bieden we acht weken lang deze gratis sportlessen aan. Alle lessen zijn op instapniveau én aan te passen naar jouw niveau. Dit betekent dat je aan alle lessen kunt meedoen, ook zonder sportervaring! Schrijf je snel in, want vol = vol!

Locatie


Yoga Workout

“Zen”satie op een heerlijke en rustige zondagochtend? ๐Ÿง˜‍โ™€๏ธ Kom tot rust en wordt bewust van je lichaam en je lichaamshouding. Strek die spieren, neem de tijd voor jezelf en start je zondag op de beste manier. Tijdens de workout ligt de nadruk op Pilates oefeningen voor sterke core-spieren met een vleugje yoga er overheen. Klinkt dit als de perfecte workout voor jou? Dan zien we jou graag bij de Yoga workout!
-> Iedere zondagochtend van 10:00 tot 11:00

Button Yoga workout

Me & My Mini Fit

Balans en ouderschap gaan niet altijd even goed samen. Het partnerschap, werk, gezin, sociale contacten én je gezondheid. Dat laatste is vaak het eerste wat sneuvelt tijdens drukke tijden. Terwijl juist gezond leven je meer energie geeft! Daarom kun je als ouder samen met je kind meedoen aan de Me & Mini workout! Win win!
-> Iedere woensdagochtend van 10:00 tot 10:30

ouder & kind

Bootcamp Workout

Samen met je vrienden of collega’s aan de flink aan de bak? Of liever solo goed zwoegen? De bootcamp workout is optimaal geschikt voor de doorzetters en mensen die een stok achter de deur nodig hebben. Begin jouw weekend met een powerhour vol bootcampoefeningen, dumbbells, muziek en veel zweet onder begeleiding van een professional. ๐Ÿ’ฆ Durf jij het aan?
-> Iedere zaterdagochtend van 09:00 tot 10:00

Button Bootcamp

 

terug button

Blog | Ontmoet het FitCity Team

06 mei 2022

Blog | Een gezondere leefstijl in 3 stappen!

21 april 2022

Recepten

Alle recepten

Fit Recept | Aardbei Brownies

21 april 2022

๐Ÿ“ De lessen worden gegeven in onze FitCity gym, op Binnenstede 25, Cityplaza. Dat is links naast de Bagels & Beans.