Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Blog: Tips voor thuisblijvers

27 juni 2019

Vakantiekriebels! Heb jij al plannen deze zomer? Voor de vakantiegangers maar zeker ook voor de thuisblijvers is er van alles te beleven. Kom al je vakantie inkopen doen bij Cityplaza Nieuwegein. Benieuwd naar de tips van Trudy?

Trudy is klaar voor de zomer

Trudy blijft deze zomer lekker thuis. Ze heeft vele verre reizen gemaakt maar is nu toe aan een ontspannende zomer thuis. Ook thuis is er namelijk genoeg te beleven. Lekker naar buiten, de tuin in en gezellig eten met familie en vrienden. Trudy bereidt zich graag goed voor op de vakantieperiode. Hoog tijd dus om een dagje te gaan winkelen!

Ultieme ontspanning

Jippie, vakantie! Dat betekent dat je eindelijk tijd hebt om dat goede boek te lezen of van de zon te genieten in de tuin of op het balkon. De favoriete boekenwinkel van Trudy is Bruna, hiervoor wandelt ze naar Cityplaza. Xenos is een waar paradijs als het gaat om het gezellig aankleden van je tuin. Trudy shopt er een hippe Bohemian hangstoel waar ze deze zomer heerlijk in kan gaan relaxen. Ook kan ze de tropische drinkbeker niet weerstaan. Daarmee kun je natuurlijk nog beter ontspannen.

Lekker naar buiten

Bezig bijtje Trudy gaat graag zwemmen bij Merwestein om lekker fit te blijven. Het liefst vroeg in de ochtend als het nog niet zo warm is. Daarom gaat ze langs bij Intersport Twinsport om een badpak en zwembril te shoppen. Voor haar kleinkinderen neemt ze bij Intertoys een super soaker en ander leuk waterspeelgoed mee. Daarmee gaat ze de kids verrassen als ze een dagje mee gaan zwemmen. Een andere hobby is wandelen met haar man. Een bezoekje aan ANWB levert haar nieuwe wandelschoenen en een handige backpack op. Klaar voor de zomersport!

Eten met familie en vrienden

Niets zo gezellig als genieten van lekker eten met je familie en vrienden, toch? Trudy kookt graag en krijgt regelmatig mensen over de vloer voor een gezellig etentje. In de zomer steekt haar man graag de barbecue aan en zorgt Trudy voor heerlijke hapjes, salades en smeersels. De boodschappen doet ze bij Dirk Supermarkt, waar ze onder andere het barbecuevlees, ingrediënten voor een frisse salade en zomerse drankjes haalt. Bij BloemenVaria haalt ze een mooie kleurrijke bos bloemen die de eettafel compleet maken. Tot slot trakteert ze zichzelf op een prachtige armband van SoLow. Die mag gezien worden!