Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Black Friday Week

23 november 2020 - 28 november 2020

Plan je bezoek slim & vermijd drukte

Dit jaar is het slim shoppen bij Winkelcentrum Cityplaza tijdens de Black Friday Week, van maandag 23 november tot en met zaterdag 28 november. Kom op rustige uren en dan profiteer je van leuke extra’s. Om de bezoeken zoveel mogelijk te kunnen spreiden, waarderen we het extra wanneer je Cityplaza tijdens daluren bezoekt. 

Shop in daluren en geniet van extra’s:

  • Gratis cadeaukaart
  • Scan & Win actie
  • Gratis parkeren


Kom op rustige uren

Wanneer zijn daluren? Van maandag 23 november t/m zaterdag 28 november is het rustig tussen 9:00 en 11.00 uur.

In het groen zijn lekker rustige uren in het winkelcentrum en kun je gemakkelijk anderhalve meter afstand bewaren. Zo beschik jij over alle tijd en ruimte om mooie decembercadeaus uit te zoeken.

Gratis Cadeaukaart | 26/27/28 november

Het levert nu nóg meer voordeel op om tijdens de Black Friday Week vroeg uit de veren te gaan, want van donderdag 26 november tot en met zaterdag 28 november kunnen de eerste 100 shoppers op vertoon van hun kassabon bij The Point een Cityplaza cadeaukaart ophalen. Dit is alleen voor vroege shoppers die voor 11:00 een aankoop doen. LET OP: OP IS OP

 

Scan & Win actie | 23 t/m 28 november

Het is simpel: shop op rustige uren, scan je kassabon en win je aankoopbedrag terug. Tot een maximum van € 250,-. Dat is nog eens leuk winkelen.

Hoe werkt het?*

  1. Shop in de daluren; van 9.00 tot 11.00 uur
  2. Upload je kassabon via link (alleen op mobiele telefoon beschikbaar) en vul je gegevens in;
  3. Maak kans op jouw aankoopbedrag retour.

Je hebt tot en met 2 december de tijd om je kassabon te uploaden. Op 3 december worden de winnaars geïnformeerd per mail. Misschien ben jij straks wel een van de gelukkige winnaars! 

*bekijk hier de actievoorwaarden voor scan & win.

Gratis Parkeren

Slim shoppen wordt tijdens de Black Friday Week beloond met gratis parkeren! Van maandag 23 november tot en met zaterdag 28 november parkeer je in de daluren van 7.00 tot 11.00 uur helemaal gratis in de parkeergarages van Cityplaza Nieuwegein.

Acties in de winkels

Ook dit jaar hebben onze ondernemers hoge kortingen en te gekke extra’s voor jou in petto. Bekijk hier het overzicht met alle voordelen!