Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Blog: eerste hulp bij verlanglijstjes

13 november 2019

December staat voor de deur! De maand van bij elkaar zijn, gezellig dineren én cadeaus. Maar wat zet je dit jaar op je verlanglijstje? Dat laatste, daar gaan wij jou bij helpen. Het kan namelijk knaplastig zijn om te bedenken wat je dit jaar gaat vragen, helemaal met een afgesproken bedrag. Daarom hebben wij voor ieder budget wat leuke verlangens gevonden. Na het lezen van deze blog weet jij precies wat je dit jaar aan je vrienden en familie wilt vragen.

Cadeau’s tot 10 euro
De decembermaand is gezellig en fijn, maar kan ook redelijk stressvol zijn. Daarom komt een beauty avond op het juiste moment. Start met een lekker Aqua Focus gezichtsmasker van Douglas onder het genot van een (h)eerlijk glas wijn, gekocht bij De Wereldwinkel. Daarna een lange, schuimende douchebeurt met de foaming showergel van Rituals. En de heren? Die zijn deze winter helemaal hip door de two pack Adidas sportsokken van The Athlete’s Foot. Liever iets om je huis mee op te vrolijken? Xenos heeft een te-gekke sneeuwbol, met gouden luipaard.

Sneeuwbol met gouden luipaard – Xenos –  3,49
Aqua focus gezichtsmasker - Douglas€5,49
Fairtrade wijn - De wereldwinkel5,99
Foaming shower gel - Rituals – 8,50
Two pack Adidas sportsokken  The Athlete’s foot - 9,99

Cadeau’s tot 20 euro
Heb jij de razend populaire boekenserie ‘’De Zeven Zussen’’ al gelezen? Deel één van de meeslepende serie vind je bij Boekenvoordeel. Wanneer je een avondje te lang door hebt gelezen, verslaap jij je nooit meer dankzij de wekkerradio van Hema. Als je eenmaal je warme bed hebt verlaten, wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Jack & Jones heeft verschillende sjaals in mooie prints voor de heren. En met de modieuze leren handschoenen van H&M, hebben de dames nooit meer kouden handen. Zo zijn jij en je outfit helemaal klaar voor een nieuwe dag!

De Zeven Zussen – Boekenvoordeel - 12,99
Wekkerradio – HEMA15,00
Heren sjaals – Jack  & Jones19,99
Leren handschoenen – H&M19,99  

Cadeau’s vanaf 20 euro
Tijdens de komende nieuwjaarsborrels en feestjes wil je natuurlijk stralend voor de dag komen. Gelukkig heeft WE Fashion tijdloze overhemden, in verschillende kleuren voor de heren. De vrouwen mogen zich helemaal uitleven met de krultang van Blokker. Maak het geheel af met mooie sieraden. Lucardi heeft voor heren en dames verschillende cadeaupakketten. Wanneer je helemaal uitgefeest bent, is er niets lekkerder dan thuis op de bank ploffen. Daar ruikt het heerlijk door de giftset van Lolita geurverspreider, gekocht bij Kookshop de Pepermolen.

Sieraden cadeaupakket – Lucadi – vanaf 24,99
Krultang Pro 180 L - C332E – Blokker23,24
Slim fit stretch overhemd - WE Fashion€27,99
Giftset Lolita geurverspreider – Kookshop de Pepermolen29,99

Is jouw lijstje al helemaal compleet na het lezen van de blog óf heb je toch nog wat ruimte over? Kom dan weer eens op bezoek bij Cityplaza! Daar vind je verschillende winkels om inspiratie op te doen.  Aan jou alleen nog de taak om een origineel, leuk en persoonlijk gedicht te schrijven voor jouw geliefden!