City Zingt

30 juni 2018
City Zingt

Op zaterdag 30 juni is alweer de 2de editie van City Zingt! Het grote meezingfestival voor jong & oud! Op 30 juni om 15:30 uur barst het meezingspektakel los in De Kuil in Cityplaza. Op een groot podium in de Kuil presenteren we weer diverse koren, het grootste kinderkoor van Nieuwegein en natuurlijk het eigen City koor!

Een waar meezingspektakel

Bang dat je de tekst niet kent? Er wordt gezorgd voor grote schermen met lyrics en een boekje, wel zo handig en iedereen kan dus meezingen. Dorst gekregen van het zingen? Drink wat samen, eet wat lekkers. Samen maken we er een feestje van. We zingen met zijn allen uit volle borst om de verjaardag van Nieuwegein te vieren. City Zingt is het startschot richting het feestjaar 2021, wanneer Nieuwegein 50 jaar bestaat! Het evenement is gratis te bezoeken. 

De Coolste stem van Nieuwegein 2018!

Dit jaar gaan we voor het eerst op zoek naar de Coolste stem van Nieuwegein! Talenten konden zich hiervoor opgeven. Een professionele jury kiest uit alle inzendingen drie personen die hun zangkunsten mogen laten horen op het podium op 30 juni. Het publiek bepaalt die dag wie de Coolste stem van Nieuwegein 2018 wordt!

Bekijk hieronder de aftermovie van de eerste editie en noteer 30 juni alvast in je agenda! Zien we jou dan?

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>