Kom schaatsen voor 3FM Serious Request

24 december 2018
Kom schaatsen voor 3FM Serious Request

Op 24 december komen de 3FM DJ's naar Cityplaza als laatste stop voor Serious Request Lifeline. Je kunt Serious Request steunen door te komen schaatsen of een donatie te doen bij de schaatsbaan. Alle opbrengsten van het schaatsen en de donaties op 24 december gaan naar Serious Request! De schaatsbaan is op deze dag vanaf 10.00 uur geopend.

De 3FM DJ's komen tussen 12.00 en 13.00 uur op bezoek bij Cityplaza om daarna door te reizen naar hun eindstation in Utrecht.

Ijsbaan Cityplaza

De ijsbaan ligt op de Markt en is prachtig aangekleed met gezellige sfeerverlichting. De toegangsprijs voor de ijsbaan is €6,50 inclusief schaatshuur. Het dragen van handschoenen is op de ijsbaan verplicht. Heb je eigen schaatsen? Prima! Noren zijn niet toegestaan. Natuurlijk kun je vanaf de zijlijn ook lekker genieten van de schaatsende bezoekers. Maar hoe leuk is het om zelf de ijzers onder te binden? Uiteraard zijn er ook allerlei activiteiten en is er sfeervol entertainment!

Openingstijden ijsbaan

De ijsbaan is van 8 december tot en met 6 januari geopend. Dagelijks (op een paar afwijkende tijden na) kun je schaatsen van 12:00-19:00 uur. Op de vrijdagen van 12:00 tot 21:00 uur. Kijk hieronder voor het complete overzicht van de schaatsbaanopeningstijden.

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>