Comma Fashion Weekend

20 oktober 2018 21 oktober 2018
Comma Fashion Weekend

Kom op zaterdag 20 en zondag 21 oktober naar het Fashion Weekend bij Comma in Cityplaza! Laat je inspireren door de nieuwe wintercollectie tijdens de modeshows en profiteer alleen dit weekend van 10% korting! Bovendien krijgen de eerste 20 klanten een goedgevulde goodiebag!

Beleef fashion & beauty

Twijfel jij nog over je najaarsgarderobe of wil je graag advies op het gebied van beauty? Tijdens het Fashion Weekend zijn er in de Comma store verschillende leuke ondernemers te vinden op het gebied van fashion en beauty. Leg jezelf lekker in de watten en kom genieten van deze heerlijke shoppingdag!

Wil jij ook graag fashion styling van ByAthina? Het doel van styliste Athina is om het mooiste uit iemand te halen met mode en vrouwen zelfverzekerd te laten voelen. Amina's schoenmakerij showt je de mooiste handgemaakte leren tassen. Ook kun je er terecht voor de reparatie van je schoenen, tassen en riemen. Ook is nagelstyliste Beauty By C aanwezig. Je kunt deze dagen je nagels laten lakken voor een leuke prijs. Daarnaast krijg je tijdens het Fashion Weekend professioneel make-up advies van ICI Paris XL.

Zien we jullie dit weekend?

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>