Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Opening conceptstore de Ruilfabriek

29 januari 2020

Vanaf 1 maart is Cityplaza een hotspot rijker.  Een winkel waar lifestyle, fashion, workshops, ideeën en duurzaamheid samenkomen. Het is nog even wachten maar dan opent Stichting De Ruilfabriek haar deuren. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden, is De Ruilfabriek veel meer dan een plek waar je spullen kunt ruilen.

Conceptstore
In de shop ruil je naast items ook kennis, kunde, diensten, ervaring, fun en plek. Shop je cadeaus, kom wat drinken, huur een flexwerkplek, volg een workshop of organiseer er zelf een! 

Flexwerklounge
De Ruilfabriek gelooft dat er mooie dingen ontstaan als je in een inspirerende omgeving werkt. Een plek waar je andere ondernemers of werknemers ontmoet en je je netwerk vergroot. Het beste van dit concept: een uur flexwerken kost maar € 2,50! Voor de fanatiekeling die meer dan 20 uur per maand komt werken, is er een voordelig abonnement. Voor € 50,00 per maand mag je onbeperkt flexwerken. Nieuwsgierig geworden? Hier lees je alle informatie.

Meet Mylene & Rosanne 
1 maart wordt de conceptstore officieel geopend door niemand minder dan Mylene & Rosanne! Goed nieuws, want jij kan bij de opening én Meet&Greet aanwezig zijn. Vrijdag 31 januari om 19.00 uur start de kaartverkoop op www.deruilfabriek.nl. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!