Vandaag geopend 09:30 - 18:00

De Cityplaza Cadeaukaart, nu met terrastegoed voor Vaderdag!

4 juni 2021

Sommige superhelden dragen geen cape… die heten papa! En op Vaderdag zijn we maar al te graag extra lief voor deze held! Vind je het ook altijd zo lastig om iets te vinden? En heeft hij inmiddels toch echt wel genoeg sokken, scheerapparatuur en gereedschap? Met de Cityplaza Cadeaukaart zit je altijd goed. Geef 50 winkels cadeaus, en geef deze keer nog veel meer!

Echte liefde gaat door (papa’s) maag
Naast de 50 winkels waar je wat leuks kan vinden, zoals bij Only for Men, Barista Cafe & The Athlete’s foot, krijg je nu speciaal voor Vaderdag ook nog Cityplaza terrastegoed! Bij elke aankoop van een Cityplaza Cadeaukaart vanaf 20 euro ontvang je een tegoed t.w.v. € 5 die op verschillende terrassen in Cityplaza te besteden is. Neem je vader er mee op uit en plof samen neer op een van de hieronder genoemde terrassen.

Een praatje met je maatje
Geniet van papa’s wijze woorden en verhalen van vroeger onder het genot van een kopje koffie en een heerlijk gebakje (of twee). Kom langs bij Ezprezzo Cafe of Barista Cafe, deze twee hebben al het lekkers wat niet te missen is bij dit bondingsmomentje! Laat je dat sterke bakkie liever aan je vader over? No worries, een verfrissende smoothie kan ook natuurlijk.

Een lekkere hap voor pap
Een lekker rijk gevuld broodje als lunch, daar worden vaders nou echt gelukkig van! Bezoek vooral Bakker Bart of Bagels & Beans, die weten hier wel raad mee. 

Eindig de dag met een lach
Flink geshopt met je Cityplaza Cadeaukaart? Sluit de dag dan mooi af met niet alleen elkaars gezelschap, maar ook een snelle hap om de honger te stillen. Eet samen je buikje rond met de heerlijk gebakken vis van Volendammer Vishandel, of ga los bij al het lekkers van Cafetaria Mac Roy. Geen honger? Bij Feelings by La Fuente heb je een uitgebreide kaart om te proosten met een cocktail of biertje! 

Zeg nu dag tegen al die twijfels over wat je moet verzinnen deze keer. Met de Cityplaza Cadeaukaart geef je niet alleen 50 winkels cadeau, maar ook een gezellig terrasmomentje. Want eerlijk, jouw papa verdient het állerbeste, en is een momentje samen niet het mooiste cadeau dat er is?

Bestel hier jouw Cityplaza Cadeaukaart!