Nieuws: De Pepernotenfabriek Van Delft is geopend!

15 oktober 2018
Nieuws: De Pepernotenfabriek Van Delft is geopend!

Hoera! Afgelopen zaterdag is de Pepernotenfabriek Van Delft geopend op Cityplaza aan de Passage 72. In de winkel worden pepernoten in maar liefst 50 smaken verkocht. Van stroopwafel tot tompouce en van taai-taai tot appeltaart. Welke ga jij proberen?

Een hemelse winkel

Ben jij ook zo gek op pepernoten? Dan kun jij de winkel van de Pepernotenfabriek zeker niet weerstaan! In deze tijdelijke winkel kun je dit najaar de lekkerste en meest bijzondere smaken pepernoten vinden. De winkel is 7 dagen per week geopend tot en met 5 december 2018. De opening van De Pepernotenfabriek is dit jaar een primeur voor Nieuwegein. Zo sluit Nieuwegein zich aan bij grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen. Je vindt de Pepernotenfabriek aan de Passage 72, tegenover de visboer. 

Verrassende smaken

In de winkel worden de nieuwste trends op pepernotengebied gepresenteerd zoals de verrassende smaken Gin Tonic, appeltaart, Crème brûlée en Peanut butter crunch! Ook zijn natuurlijke varianten zoals glutenvrij, VOC Kruiden en roomboterpepernoten te koop. Naast losse zakjes verkoopt Van Delft De Pepernotenfabriek ook cadeauverpakkingen voor bijvoorbeeld verjaardagen of relatiegeschenken.

De grootste Pepernotenfabriek van Nederland

Wist je dat ruim 70% van alle pepernoten uit de bakkerij van Van Delft komt? Het is de grootste en oudste pepernotenfabriek ter wereld. De laatste jaren heeft het bedrijf tal van nieuwe luxe pepernoten geïntroduceerd. Die je nu dus ook op Cityplaza kunt scoren! Kom je ook snel langs?

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>