De Smaak van City

2 juni 2018 3 juni 2018
De Smaak van City

Beleef De Smaak van City! Kom op 2 en 3 juni naar Cityplaza voor een ware beleving en geniet van entertainment en smaak in de ruimste zin van het woord. Tijdens dit weekend zijn er verschillende activiteiten in Cityplaza zoals straatentertainment, workshops, muziekoptredens, dansacts en een foodtruckfestival! Dit wil je toch niet missen?

Geniet, proef en beleef!

Tijdens het tweedaagse evenement kun je genieten van nationaal én internationaal straatentertainment. De leukste straatartiesten verrassen en ontroeren je tijdens het straattheater in Cityplaza. Ook is er een gezellige braderiemarkt waar je lekker tussen alle stalletjes kunt rondsnuffelen. Dit vindt plaats op de Markt. Ook kun je allerlei lekkernijen proeven op het foodtruckfestival op de Raadstede. Op 2 en 3 juni zijn er verschillende foodtrucks met specialiteiten om van te smullen!

Chef met Lef

Leer tijdens de gratis kookworkshops van 'Chef met Lef ' Nigel van der Horst! De inmiddels beroemde foodblogger Nigel van der Horst schreef vanuit zijn passie voor eten, sport en fotografie een kookboek. Kom een kijkje nemen en laat je inspireren door de heerlijke recepten en creaties van de Chef met Lef! Vooraf inschrijven is niet nodig. De kookworkshop vindt plaats in West.

Zang en dans

Ook de optredens in De Kuil (Laag Raadstede) van o.a. de Utrechtse zanger Michael Oomen wil je deze dagen niet missen. Op hetzelfde podium zullen tevens diverse dansscholen hun shows opvoeren. Laat je verrassen door al het talent! Dit alles wordt gepresenteerd door Danny Boom, winnaar van “So You Think You Can Dance 2013”. Kom jij ook lekker dansen en meezingen?

Zien wij jou op 2 en 3 juni in Cityplaza tijdens De Smaak van City?

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>