Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Blog: Ga naar buiten!

6 mei 2019

Het is lente! De vogeltjes fluiten, alles staat volop in bloei en hopelijk kunnen we ook weer snel genieten van de zonnige dagen. Tijd om naar buiten te gaan en je tuin klaar te maken voor het gezellige buitenseizoen!

Groene vingers  

Cityplaza staat de komende maand helemaal in het teken van vergroening dankzij het geweldige team van De Grote Tuin Verbouwing! Ivo en Lodewijk laten je zien hoe makkelijk én leuk het is om met groen aan de slag te gaan. Ben jij gek op groen? Bij Bloemenvaria scoor je de mooiste kleurrijke bloemen en planten. Laat die groene vingers maar wapperen!

Voor de groentjes

Wil jij je tuin ook een echte metamorfose geven, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Neem dan eens een kijkje bij Xenos, Action of HEMA. Hier vind je allerlei handige tools, zoals gieters, schoffeltjes en leuke plantenbakken. Maar ook voor accessoires zoals fakkels, lampionnen een hangstoel maak je van jouw tuin (of balkon) al snel een heerlijke plek. Zo wordt het een feestje om naar buiten te gaan!

Samen genieten

Heb je je tuin helemaal op orde? Dan zit er nog maar één ding op en dat is genieten. Dit doe je natuurlijk met je vrienden, familie of gezin. Organiseer jij graag BBQ’s? Om te zorgen dat je alles in huis hebt breng je natuurlijk een bezoekje aan Albert HeijnDirk en/of Jumbo. Hier haal je lekker mals en gekruid vlees, een stokbroodje en verschillende smeersels. Voor de ingrediënten van een heerlijk verse salade breng je een bezoekje aan Atlas Versmarkt. En om het helemaal af te maken, mag een goede fles wijn niet ontbreken. Deze haal je natuurlijk bij Gall & Gall. Tip: laat je inspireren tijdens de Smaak van City door de bijzondere BBQ-gerechten van tv-kok Jeremy Vermolen!

Genieten maar!