Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Nieuws: Gratis parkeren tijdens de daluren

16 november 2020

Veilig je decembercadeaus shoppen? Cityplaza nodigt je uit om je inkopen te doen tijdens de daluren. Het is dan nog lekker rustig en je kunt gemakkelijk anderhalve meter afstand bewaren. Daarom parkeer je op maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 uur en 11.00 uur helemaal gratis. De parkeeractie geldt in de periode van maandag 16 november tot zondag 3 januari 2021. Samen maken we veilig winkelen mogelijk!

Veilig decemberaankopen doen

Schoencadeautjes, een feestelijke outfit, een cadeau voor je geliefde? Sinterklaas en Kerst zijn in aantocht. We raden je aan dit jaar jouw cadeautjes voor de feestdagen op tijd in huis te halen. In november en december verwachten we namelijk een grotere drukte in het winkelcentrum. Samen met de Gemeente Nieuwegein hebben wij ervoor gezorgd dat je gratis kunt parkeren in de parkeergarages van Cityplaza van maandag tot en met zaterdag tussen 7.00 uur en 11.00 uur. Lees hier alles over parkeren bij Cityplaza Nieuwegein.

Het loont dus om op tijd op te staan voor het doen van je decemberinkopen of boodschappen in Cityplaza!

Samen sterk

Naast het gratis parkeren, zijn er in Cityplaza verschillende maatregelen genomen om veilig shoppen mogelijk te maken. In het winkelcentrum vind je handdesinfectiezuilen, aangegeven looproutes, uitdeelmomenten met gratis mondkapjes, extra inzet van schoonmakers en toezicht door de beveiliging. Ook kun je jouw bezoek vooraf plannen aan de hand van onze online drukte-indicator.

 

Ontdek het complete winkelaanbod

Wist je dat je in Cityplaza terecht kunt voor al jouw dagelijkse boodschappen maar ook voor de mooiste decembercadeaus? Neem eens een kijkje in de prachtige winkels op het gebied van mode, beauty en schoenen. Daarnaast vind je hier diverse winkels met de lekkerste delicatessen en versspecialisten, alles voor in en om het huis en speelgoed voor kleine én grote kinderen. Zo slaag je altijd! Bekijk snel het complete winkeloverzicht.