Vandaag geopend 10:00 - 17:00

City Griezel Circus

8 oktober 2022 - 30 oktober 2022

Spooky season is officieel begonnen! Niet alleen komen de pompoenen en spinnenwebben langzaam tevoorschijn, ook de monsters en enge clowns loeren weer om het hoekje. šŸ‘€ Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws! Binnenkort kun je een kijkje nemen in het mysterieuze Griezel Circus in Cityplaza. šŸŽƒ

Vanaf 8 oktober kun je iedere zaterdag en zondag een gratis bezoekje brengen aan het enige echte Griezel Circus. Treed tussen 12 en 5 binnen en krijg een griezelige rondleiding door het circus, onder het genot van de spannendste spookverhalen. Maak je geen zorgen, als het goed is sta je binnen 10 minuten weer veilig in je favoriete winkel... als het goed is dan! šŸ§Ÿ Durf jij het aan?

Extra vaak open in de herfstvakantie 

In de herfstvakantie zijn de spoken éxtra actief en is het Griezel Circus elke dag geopend. Geloof ons, dat is net zo griezelig als het klinkt!

ā„¹ļø Leeftijd: Het Griezel Circus is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (ook is een eigen inschatting gewenst). Kinderen onder de 12 jaar mogen niet zonder begeleiding naar binnen.

Tickets voor toegang šŸŽ«


Met jouw ticket mag je tussen 12 en 5 langskomen op de dag van jouw reservering. Loop je langs het Griezel Circus en wil je toch een kijkje nemen zonder dat je een ticket tot beschikking hebt? Vraag vooral aan één van de medewerkers of er nog een plekje over is!

Locatie šŸ“

Je vindt het Griezel Circus op Binnenstede 13.
Happy Halloween names alle spoken in Cityplaza! šŸ‘»