Intocht Sinterklaas

18 november 2017
Intocht Sinterklaas

De Sint komt naar Vreeswijk en Cityplaza
Hij komt! De wind waait weer wat harder door de bomen: tijd voor Sinterklaas. Zaterdag 18 november om 13:00 uur komt de goedheiligman aan in Nieuwegein. De Sint komt aan met de boot in Vreeswijk. Vanwege de uitstekende verbinding, reist Sinterklaas ‘s middags met de tram naar Cityplaza en stapt hij uit bij Het Verse Westen. Daar begint hij zijn intocht en start met zijn Pieten de parade door het centrum.

18 november supergezellige dag voor jong en oud
De intocht eindigt bij Raadstede. Daar ploft de Sint even neer op een comfortabele stoel in de kuil. Zodat de goedheiligman even kan bijkomen van zijn drukke programma. Je bent van harte welkom voor een meet & greet met Sinterklaas op zijn stoel. Vergeet jezelf niet op de foto te zetten met de Sint. Jonge kinderen, oude kinderen. Het maakt de Sint niets uit: iedereen is welkom.

Pieteninvasie
Lang voordat Sinterklaas aankomt in Nieuwegein is het al heel gezellig in Cityplaza. Aan het begin van de middag bestormen maar liefst vijftig vrolijke Pieten Cityplaza. Met zakken vol lekkers en een flinke dosis plezier. Samen zingen we de klassiekers en kijken we uit naar de Sint. Zo ben je al goed opgewarmd als hij aankomt.

Sinterklaas logeert in Nieuwegein!
De Sint heeft dit jaar een wel heel bijzondere verrassing voor Nieuwegein. De goedheiligman komt namelijk logeren in Cityplaza! Van 18 november tot en met 3 december ontmoet je de Sint in het ‘Huis van Sinterklaas’. In hartje Nieuwegein. Je kunt hem daar elke zaterdag, zondag en woensdag bezoeken en veel leuke activiteiten doen. Verspreid over heel Cityplaza kunnen kinderen activiteiten doen en daarmee hun Pietendiploma halen!

Lees meer over het Huis van Sinterklaas! En bekijk hier het programma:

programma sint.jpg
1 uur gratis parkeren bij Cityplaza?

Meld je t/m 20 dec aan bij Fanplaza via ons WiFi-netwerk