Kerstmarkt in Cityplaza

21 december 2017 30 december 2017
Kerstmarkt in Cityplaza

De gezellige feestdagen zijn begonnen! Nadat we hebben genoten van het Sinterklaasfeest, is Cityplaza helemaal in de kerststemming. Kom kerstshoppen en geniet van tijdloze kerstdeuntjes en andere klassiekers, de geur van dennentakken, knusse houten chalets en veel meer winters entertainment.

Sfeervolle kerstmarkt in Cityplaza
Van 21 december tot 30 december ben je welkom op de gezellige kerstmarkt in Cityplaza. Je komt hier helemaal in de sfeer van de feestdagen. De chalets zijn dan volledig in de kerstsferen aangekleed en je hoort alle kerstklassiekers voorbijkomen. Er prijkt een 10 meter hoge kerstboom op het terrein. En overal waar je loopt, kom je vrolijke kerstfiguren tegen. Het wordt één groot feest.

Gezelligheid, glühwein, zweven en verrassend entertainment
Plof na het shoppen even neer op een van de vele bankjes en drink een welverdiend glaasje glühwein. Geniet van de zweefmolen en maak een hoop lol in de ski bar. Daar is elke dag live muziek en een DJ die je de kou uit je lijf laten swingen. In de ski bar is natuurlijk ook gedacht aan de jongste bezoekertjes. De kerstmarkt is voor het hele gezin. Jullie zijn allemaal uitgenodigd!

Elke dag €1.000,- shoptegoed winnen tijdens de kerstmarkt
Bezoekers van Cityplaza maken tijdens de kerstmarkt-periode elke dag kans op 5 x €200,- aan shoptegoed in de Kerst Win-actie. Je speelt automatisch mee door je te registreren op Fanplaza, het gratis wifi-netwerk van Cityplaza. Prijswinnaars krijgen een e-mail met uitnodiging voor de prijsuitreiking op 31 december.

Gratis parkeren op tweede kerstdag!
Op 26 december geeft City binnenstad van Nieuwegein  samen  een uniek kerstcadeau: gratis parkeren in alle parkeergarages in het centrum*. Meer weten? Klik hier.

Programma
Klik op onderstaande button voor het programma!

De kerstmarkt is woensdag 27 en donderdag 28 december geopend tot 19:00 uur (Ski bar tot 21:00 uur). Vrijdag 29 december is de kerstmarkt tot 21:00 uur geopend. Tot dan!

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>