Kindervakantiepret in Cityplaza

24 augustus 2018 26 augustus 2018
Kindervakantiepret in Cityplaza

Op 24, 25 en 26 augustus zijn jullie meer dan welkom in Cityplaza want dan is het tijd voor kindervakantiepret! Op Markt, Raadstede en West is er volop vakantiepret te beleven tussen 12:00 en 17:00 uur. Kom jij ook spelen?

Een goede afsluiting van de vakantie!

Wil jij ook lekker veel plezier beleven voordat je weer aan het nieuwe schooljaar begint? Er kan lekker gespeeld worden tijdens het weekend van 24, 25 en 26 augustus. Heb jij ook altijd al tenten willen bouwen met Buurman&Buurman, pannenkoeken versieren of lekker uitrazen op een stormbaan van 30 meter? Op West is er bovendien iedere dag een échte circus workshop! Dit en nog veel meer kan allemaal tijdens de kindervakantiepret in Cityplaza. Tussen 12:00 uur en 17:00 uur zijn er iedere dag verrassende en educatieve activiteiten voor jong én oud. Het complete programma volgt dus houd deze pagina en onze Facebookpagina goed in de gaten!

Lekker winkelen

Tijdens de kindervakantiepret kun je natuurlijk ook genieten van ons ruime winkelaanbod en gastvrije horeca. De openingstijden van het winkelcentrum bekijk je hier. Zijn jullie er ook allemaal bij?

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>