Kookshop De Pepermolen viert 20-jarig bestaan

3 november 2018
Kookshop De Pepermolen viert 20-jarig bestaan

Zaterdag 3 november viert Kookshop De Pepermolen haar 20-jarig jubileum en dat betekent de hele dag feest! Deze dag zal dan ook in het teken staan van een feestelijke sfeer met een oranje loper, een gratis koffieproeverij, een taartenwedstrijd en prachtige aanbiedingen! Kom jij het feestje mee vieren?

De Pepermolen viert feest

De oranje loper gaat uit op zaterdag 3 november! De eigen koffielijn van Kookshop de Pepermolen 'TROAST Koffie' wordt op deze dag gelanceerd. Kom jij proeven? De koffie is de gehele dag gratis te proberen in de winkel aan de Raadstede 53.

Wie jarig is trakteert! Maar Kookshop de Pepermolen draait de rollen graag ook even om. Komen jullie zaterdag langs met je mooste en lekkerste zelfgebakken taart? Dan maak je kans op een verrassingspakket ter waarde van €99,-. Om 15:00 uur zal de jury, bestaande uit Mia en Jaron, alle taarten proeven en beoordelen. De maker van de lekkerste taart wint deze mooie prijs!

Feestelijke aanbiedingen

Om het jubileum te vieren, zijn er ook hele leuke aanbiedingen! Onderstaande aanbiedingen zijn geldig tot en met 31 december:

  • Bij aanschaf van een Jura koffiemachine of een Quickmill 3035 ontvang je een heel jaar lang gratis TROAST Koffie. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. 
  • Bij aanschaf van een Demeyere koekenpan of wok, krijg je een keukenpincet ter waarde van €24,95 cadeau.
  • Ook ontvang je 20% korting op alle Le Creuset gietijzeren pannen. Fijn omdat de koude maanden er weer aankomen!

Ten slotte zal er elke week een nieuwe actie of aanbieding zijn bij Kookshop de Pepermolen, dus houd de winkel en Facebookpagina goed in de gaten!

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>