Lente-Uitjes in Theater DE KOM

27 maart 2018 1 maart 2018
Lente-Uitjes in Theater DE KOM

Jippie, het is voorjaarsvakantie! Een theaterbezoek met de (klein)kinderen mag natuurlijk niet ontbreken. Deze vakantie kun je tijdens het regionale jeugdtheaterfestival Lente-Uitjes naar twee hele leuke jeugd & familievoorstellingen in Theater DE KOM. Kaarten kosten slechts 10 euro en bij iedere voorstelling is iets extra's te doen.

Eet je bord leeg (4+) | 27 februari 15:00 uur

Deze leuke kleuterkomedie van de Toneelmakerij vertelt over Jip, die zijn bord niet wil leegeten maar 's nachts droom over rappende roti, swingende pannenkoeken en zingende aardbeien. Zijn ouders zijn ten einde raad. Een leuk extraatje: voor aanvang van de voorstelling mogen kinderen gratis pannenkoeken komen eten in het theatercaf√©! Aanmelden is niet nodig; je kunt gezellig aanschuiven vanaf 14:00 uur.

Roest (6+) | 1 maart 15:00 uur

Deze voorstelling van De Dansers en plan d- gaat over de schoonheid van het abnormale. Gelukkig is niet iedereen normaal en stiekem een beetje raar. In het kader van Lente-Uitjes mogen kids voorafgaand aan de voorstelling, tussen 14:00 en 15:00 uur, gratis en eigen 'lentje-tuintje' maken. Aanmelden is niet nodig. Ontzettend leuk voor kids die houden van dansen en muziek!

Jij komt toch ook in de voorjaarsvakantie naar een voorstelling in Theater DE KOM? Kijk snel hier voor meer informatie!

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>