Liefde gaat door de maag

14 februari 2019
Liefde gaat door de maag

Wil je jouw Valentijn op een écht originele manier verrassen? Trakteer hem of haar dan op een heerlijke lunch of een koffiedate met een gebakje. Cityplaza heeft een divers aanbod aan lunchrooms en koffiezaken om jouw geliefde mee naar toe te nemen!

Onze smakelijke tips

Wat dacht je van een heerlijke lunch bij Bagels & Beans? Alle gerechten worden hier vers en met liefde voor jullie bereid. Zet jouw liefste in het zonnetje met een heerlijke bagel, taartje, koffie of een vers sapje.

Is jouw lief wel in voor iets nieuws? Bij Oh My Tea kun je genieten van bubble tea, een lekkere thee cocktail die bestaat uit verse thee en gemengd wordt met vers fruit, siroop en creamers. Een date bij Oh My Tea is

Bij Ezprezzo trakteer je jouw Valentijn op de lekkerste koffie en ambachtelijk bereide lekkernijen. Kies bijvoorbeeld voor een taartje om te delen. Gaat jouw hart al sneller kloppen?

De echte zoetekauw neem je mee naar #Zoetig. Hier bereiden ze onder andere verse wafels, stroopwafels, crêpes, poffertjes en ijs. Romantiek gegarandeerd bij dit zoete zaakje!

Natuurlijk zijn er in Cityplaza nog vele andere leuke horecagelegenheden waar je de liefde kunt vieren. Bekijk hier het complete aanbod!

Deel dit bericht: