Maak deze Vaderdag echt speciaal!

16 juni 2019
Maak deze Vaderdag echt speciaal!

Zondag 16 juni is het weer Vaderdag. Heb jij een vader die altijd voor jou klaarstaat? Dan is het tijd om hem eens in de watten te leggen. Laten wij hier nou de beste tips voor hebben!

Lekker eten is altijd goed

Iedereen weet dat je Vaderdag begint met een ontbijt op bed. In plaats van dat je zelf uren staat te zwoegen in de keuken kan je je vader ook lekker mee uit eten nemen bij Black Souls Coffee. Hier kan je zoals de naam al zegt heerlijk koffie drinken en genieten van vers belegde broodjes. Is je vader niet zo’n vroege vogel? Haal dan vers belegde broodjes bij Bakker Bart. Dan kan hij mooi in bed blijven liggen!

Echt goede cadeau's

Na al dat harde werken heeft jouw pa wel ontspanning verdient. Hoe zorg je hiervoor? Verras hem met een goed boek! Bij Boekenvoordeel en The Read Shop hebben ze talloze boeken in allerlei genres. Ook kun je gaan voor een goddelijk geurtje van Douglas. Jouw vader moet natuurlijk goed voor de dag komen en dat begint met lekker ruiken! Bekijk hier alle winkels waar je een mooi cadeau kunt shoppen.

Als laatste moet je één ding zeker niet vergeten en dat is om hem een dikke knuffel te geven en te bedanken voor alles wat hij altijd voor je doet. Geloof ons, dat maakt zijn dag sowieso goed.

Fijne Vaderdag!

Deel dit bericht: