Nieuws: Mediamarkt workshops 2018

2 mei 2018
Nieuws: Mediamarkt workshops 2018

Media Markt Nieuwegein organiseert het hele jaar door diverse leuke workshops. Ben je bijvoorbeeld nog steeds van plan een keer uit te gaan zoeken wat je nu allemaal met die knoppen op je fotocamera kan? Of heb je onlangs een nieuwe Apple computer aangeschaft maar kun je er eigenlijk nog niet mee overweg? Media Markt Nieuwegein leert je de basisbeginselen met een leuke workshop!

Benieuwd wanneer je welke workshop kunt volgen? Lees snel verder!

Workshop basisfotografie

Je hebt een camera gekocht, maar zijn de functies van al die knopjes en hoe haal je het maximale uit de camera? Media Markt zorgt ervoor dat je binnen een paar uur de basis van fotografie onder de knie hebt. Neem je camera mee en leer wat je er allemaal mee kunt. Na deze leerzame middag ben je klaargestoomd om zelf de mooiste foto’s te gaan maken! Duur cursus: 180 minuten. Kosten: €34,99.

  • 19 mei 10:00 – 13:00 uur

Workshop Mac Computer

Nieuwe eigenaar van een Apple pc? Dan helpt Media Markt je er optimaal gebruik van te maken. Nog geen kennis of ervaring met Apple? Geen probleem, de cursus begint bij het begin en je leert alle basisfuncties. In 1,5 uur wordt de basis van het Apple besturingssysteem Mac OS (X) doorgenomen en zorgt de cursus ervoor dat je de meest gebruikte basisfuncties zelf onder de knie krijgt. Je gaat zelf navigeren door je Apple computer, mail lezen en versturen, software up to date houden en meer! Duur workshop: circa 90 minuten. Deelname is gratis.

  • 26 mei 10:00 – 11:30 uur

DJ Workshop

Word één met de draaitafel en leer aan welke knoppen je moet draaien.
Al ons Nederlands trots heeft het ook ooit moeten leren en nu is het aan jou! Tijdens deze workshops leer je de basis van het draaien, de juiste muziekpunten uitkiezen, de beats naadloos te matchen en jouw eerste mix te maken! Een ervaren dj leert jou deze middag alles wat je moet weten om hierna zelf aan de slag te gaan. Het enige wat jij  nog hoeft te doen na deze workshop is lekker veel oefenen. Duur workshop: 120 minuten. Deelname is gratis, vol = vol.

Schrijf je nu in!

Wil jij een van deze leuke en leerzame workshops van Media Markt Nieuwegein volgen? Schrijf je heel gemakkelijk in bij een medewerker in de winkel!

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>