Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Nieuws: Doppio Espresso opent haar deuren

30 augustus 2019

Ciao! Doppio Espresso opent woensdag 11 september haar deuren in Cityplaza Nieuwegein. Doppio is een espressobar waar je geniet van de lekkerste koffie, exclusieve theeën, rijk belegde broodjes en tosti's, ontbijt en verse sappen. Een heerlijke aanwinst voor het winkelcentrum!

Goed begin van de dag

Vanaf woensdag 11 september staat Doppio elke werkdag voor je klaar met ontbijt bestaande uit croissants met jam of kaas, yoghurt met muesli, vers geperste jus d’orange en waanzinnig lekkere koffie. Voor een licht ontbijtje, die je ook snel (to go) mee kunt nemen onderweg naar werk, college of mee naar huis voor het lekkerste ontbijt op bed.

Lekker lunchen

De drielaagse Italiaanse Tosti van Doppio is altijd een goed idee; als laat ontbijt, middagsnack of lekkere lunch. Maar de lunchkaart heeft veel meer te bieden zoals diverse rijk belegde broodjes zoals een Focaccia Salmone of een Pizzadina Vegetariana, grilled sandwiches en salades. De zoetekauw kan bij Doppio ook zijn hart ophalen. De gebaksvitrine is dagelijks gevuld met een wisselend assortiment van taarten.

Persoonlijke service

Stap bij Doppio Espresso binnen om gezellig bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen van het shoppen of te werken. Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over gratis WiFi en een voldoende stopcontacten. Wat de reden van je bezoek ook is, het team tovert graag een glimlach op je gezicht.

Kom werken bij Doppio

Ben jij een enthousiaste horecatopper en op zoek naar een leuke (bij)baan? Bekijk dan snel de vacature op onze vacaturepagina!