Nieuws: MediaMarkt Nieuwegein activiteiten

19 juni 2018
Nieuws: MediaMarkt Nieuwegein activiteiten

In de maand juni zijn er bij MediaMarkt Cityplaza weer activiteiten! Wil jij graag alles over drones te weten komen of je oude filmmateriaal digitaliseren? Kom dan zeker een kijkje nemen!

19 & 20 juni: DJI Drone Event

Drone vliegen is voor velen nog een ver van je bed show, maar het wordt steeds toegankelijker voor de consument! Er zijn zelfs heuse kampioenschappen waar enorme prijzen mee te verdienen zijn. DJI komt op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni drone demo´s geven in MediaMarkt Nieuwegein. Op deze dagen kan je kennismaken met de mogelijkheden, informatie winnen van experts en drones van dichtbij zien vliegen. Aanmelden is niet nodig en iedereen is welkom!

23 juni: Inleverdag digitaliseren 

MediaMarkt organiseert een inleverdag digitaliseren. Op deze dag kun je de professionals alles vragen over het digitaliseren. Wie wil zijn mooie herinneringen nou niet veilig stellen voor de toekomst? Neem vooral je films mee, want indien je op de inleverdag jouw opdracht direct inlevert krijg je niet alleen het beste advies, maar ook een zeer aantrekkelijk voordeel! Dit geldt niet alleen voor 8 mm films, maar ook voor alle andere digitalisatie opdrachten. Dus heb je nog oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s of negatieven liggen? Ga naar zolder, zoek je beeldmateriaal bij elkaar en kom langs op de inleverdag!

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>