Nieuws: Only for Men Stichting

10 januari 2018
Nieuws: Only for Men Stichting

Only for Men heeft met De Mannen voor Mannen Stichting in het eerste jaar maar liefst €15.000 voor KWF Kankerbestrijding opgehaald. Een prestatie om heel trots op te zijn! Afgelopen zondag 7 januari is tijdens de nieuwjaarsreceptie van Only for Men de cheque overhandigd aan het KWF.

Goed doel

De Mannen voor Mannen Stichting is vorig jaar door mannenmodeketen Only for Men opgericht om zich in te zetten voor mannen met prostaatkanker. Ruim 10.000 mannen per jaar krijgen deze ziekte. De Mannen voor Mannen Stichting zamelt geld in voor het KWF om onderzoek te steunen, extra voorlichtingen te geven en patiënten te ondersteunen.

Geld inzamelen

In alle Only for Men winkels, zoals in Cityplaza, stonden doneerboxen waardoor iedereen een steentje kon bijdragen. Ook werden er in de winkels armbanden verkocht, waarvan de volledige opbrengst naar de stichting is gegaan. Bovendien zijn er het afgelopen jaar verschillende events georganiseerd.

Ook dit jaar gaat de stichting zich weer inzetten voor prostaatkanker en gaat door met geld inzamelen. Wil jij je steentje bijdragen? Je kunt deelnemen aan de activiteiten of doneren. Klik hier voor meer informatie!