Nieuws: Skills Acadamies bij De tweede verdieping

25 mei 2018
Nieuws: Skills Acadamies bij De tweede verdieping

De komende maanden nodigt bibliotheek De tweede verdieping kids uit om deel te nemen aan toffe Skill Acadamies! Dat zijn verdiepende workshops waarin kinderen (9 t/m 12 jaar) in 3 middagen nieuwe vaardigheden leren. Misschien schuilt in jouw kind wel een echte wetenschapper of een YouTube-ster in spé?

Skills Academy: Science for Kids | 1, 8 & 15 juni

Houd je van proefjes en wil je later het liefst uitvinder worden? Dan is deze Skills Academy echt iets voor jou! In 3 middagen doen we allerlei proefjes: we bouwen een raket, maken suikerkristallen en nog veel meer.

Doe mee op vrijdagmiddag 1, 8 en 15 juni van 15:30 - 17:00 uur. Er is plek voor 10 deelnemers. Meld je snel aan per e-mail (o.v.v. Science for Kids) om zeker te zijn van een plekje! De kosten voor leden bedraagt €15,- en voor niet-leden €22,50. Tip: word lid voor slechts €5,-!

Skills Academy: YouTube-Academy | 6, 13 & 20 juni

Droom je ervan om een echte YouTube-ster te worden? Tijdens de YouTube-academy maken we deze droom waar. In 3 middagen leren we je hoe je je eigen YouTube-kanaal kan opbouwen. Je leert filmen, video's bewerken en een prachtig kanaal opzetten.

Doe mee op woensdagmiddag 6, 13 en 20 juni van 15:30 - 17:00 uur. Er is plek voor 10 deelnemers. Meld je snel aan per e-mail (o.v.v. Science for Kids) om zeker te zijn van een plekje! De kosten voor leden bedraagt €15,- en voor niet-leden €22,50.

Bekijk hier alle Skill Acadamies van De tweede verdieping! Doen jouw kids al mee?

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>