Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Ondernemeracties in beeld

23 maart 2020

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Wij komen graag naar jou!

De ondernemers in winkelcentrum Cityplaza blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in een tijd dat een bezoek aan het winkelcentrum niet vanzelfsprekend is. Veel van onze winkels hanteren een webshop waar je 24/7 terecht kunt voor je lievelingsproducten. Zo hoef je ook nu je favoriete product niet te missen! In de lijst hieronder vind je per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen*

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.

INITIATIEVEN ONDERNEMERS

Bagels & Beans

Heb je even een geluksmomentje nodig? Bagels & Beans staat voor je klaar! Bel je bestelling door via 030-7514490 of bestel via www.bagelsbeans.nl Spontaan langskomen bij het afhaalloket kan uiteraard ook. 

Restaurant Himalayam

In moeilijke tijden is het van belang het hoofd koel te houden, met innovatieve oplossing te komen en natuurlijk om goed te eten! Daarom heeft Himalayam nu de afhaal- en bezorgservice Curry To Go! Bestellen kan van 17:00 tot 21:00 uur via www.himalayam.nl/himalayam-curry-to-go/.

Bakker Bart

Aan het thuiswerken? Bakker Bart komt nu jouw lunch thuisbezorgen! Zij staan nog steeds iedere dag klaar en bakken met veel liefde heerlijke verse broodjes die jou zo door de dag helpen. Daarnaast hebben zij ook traktatieboxen, want een traktatie.. Die heb je nu wel verdiend! Je kunt jouw bestelling plaatsen via www.bakkerbart.nl / www.thuisbezorgd.nl / www.absoluta.nl of 030-8201142.

Black Souls Coffee

Die koffie van thuis… Die smaakt toch nét niet zo goed als een koffie gemaakt door een barista. Black Souls Coffee begrijpt dit en biedt daarom een to-go service aan van dinsdag t/m vrijdag van 12:00 – 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur.

Bram Ladage

Geen zin om te koken vanavond? Bram Ladage staat klaar met een heerlijke snack en patat voor afhaal. Dat noemen wij nog eens comfort food! Je bestelling doorgeven kan op 030-8887720 en zij zorgen dat het voor je klaarstaat in de winkel.

Parakalo

Best pita ever – zo worden de broodjes van deze Griek genoemd. Gelukkig hoef jij deze in tijden van crisis niet te missen, want zij bezorgen graag jouw bestelling. Elke dag geopend en bestellen kan via 030-2658831.

Karadag Bakeries

Jezelf belonen met een kapsalon, hotwings of baklava? Bij Karadag Bakeries kan het nog steeds! Zij bezorgen iedere dag van 15:00 tot 19:00 uur en bestellen doe je hier

Doppio

Doppio Nieuwegein is tijdelijk gesloten, maar jij kunt ze helpen. Koop een koffiekaart! Zodra de deuren weer opengaan, geeft deze kaart jou recht op 10 koffies naar keuze en bestellen kan via www.doppio-espresso.nl/shop/

BloemenVaria

In deze tijd is een bloemetje juist iets om vrolijk van te worden! En daarom bezorgd BloemenVaria je bloemen gratis bij een besteding vanaf 15 euro (Nieuwegein en omgeving). Wie ga jij blij maken met een bosje bloemen? Of trakteer jij jezelf in deze tijd op een mooi boeketje? App je bestelling naar 06-13115404 en betaal met een tikkie.  

Jamin

Steun je lokale Jamin winkel! Dit kan door eenvoudig te bestellen via Whatsapp of telefoon. Jamin Nieuwegein bezorgd jouw bestelling dan aan de deur! Of je haalt deze op in de winkel. Bestellen kan via Whatsapp: 06-51111685. 

Piazza Nieuwegein

Een lekkere pizza of pasta bij jou thuis op tafel? Dat kan! Bij Piazza Nieuwegein kun je nu je nu online bestellen en afhalen in het restaurant! Binnenkort gaan ze ook bezorgen. Bestel hier je gerecht

The Athletes Foot

Bij The Athletes Foot kun je je sneakers thuis laten bezorgen! Hoe? Stuur een mail/messenger/bel en geef door welke schoen en schoenmaat je wil bestellen. Telefoonnummer: 030-72108012 / Mail: nieuwegein@theathletesfoot.nl. Zij bekijken of de schoen aanwezig is in het assortiment en bespreken de bezorgtijd en de betaalmethode.

#Flowers4oxygen

Geef geen hand, maar een bloemetje of plant! Diverse partijen slaan samen de handen ineen om tijdens de coronacrisis een positieve boodschap te verspreiden: bloemen en planten dragen bij aan de volksgezondheid. Met de hashtag #flowers4oxygen voorzien zij via informatie en uiteenlopende acties de wereld symbolisch van de broodnodige zuurstof. Inwoners uit Nieuwegein die niet het huis uit mogen/kunnen krijgen een plantje cadeau! Mede mogelijk gemaakt door de Stichting Ruilfabriek en Cityplaza. 


Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop:

Albert Heijn
Anne van Toor 
ANWB
Bagels & Beans
Bakker Bart
BloemenVaria 
Blokker 
Boekenvoordeel 
Bruna 
C&A
Comma, 
De Ruilfabriek
Dirk 
Domino’s Pizza
Douglas 
Ecco 
ESPRIT
Etos 
Expresso
Forza 
Gall & Gall
H&M 
Hans Anders
Hema
Holland & Barrett 
Gerry Weber
Hunkemoller
ICI Paris XL
Intersport
Intertoys
Jack & Jones
Jamin
Jeans Centre
Jones & Jones 
Jumbo
Kookshop de Pepermolen 
Koster schoenmode 
KPN
Kruidvat
Levi’s 
Linnenmode 
Livera
Lucardi
Manfield
Mango
Mediamarkt
Miss Etam
MS mode
Multivlaai
Name it
Nelson
New Yorker
Norah 
ONLY
Only for men
Open32
Paprika
Pearle opticiens
Perry Sport
Pet’s Place
Primera
Promiss
Rituals
St. Oliver
Sandwich
Score
Shabu to go
Shoeby
Simon Levelt
Sluijsmans Juwelier 
Strego Juwelier 
Subway
Ter Stal mode 
The Athlete’s Foot
The Readshop
The Sting
Van Dal mannenmode 
VanHaren
Vero Moda
WE fashion 
Xenos
Wibra
Zeeman
Ziengs