Nieuws: Opening Kunstenaars Centrum Nieuwegein

21 juli 2017
Nieuws: Opening Kunstenaars Centrum Nieuwegein

Op 22 juli opent Kunstenaars Centrum Nieuwegein (KCN) haar deuren. Met het KCN krijgt Cityplaza er een bijzonder familielid bij.

Meer dan een kunstenaarsvereniging
Natuurlijk kun je de prachtige kunstwerken van de verschillende kunstenaars zien en kopen, maar er is meer. Naast kunstexposities in de galerie organiseert de kunstenaarsvereniging workshops, open atelierdagen en andere activiteiten. Het KCN is een ontmoetingsplek voor iedereen met interesse in kunst.

Kunstactiviteiten op de Green Carpets
Het kunstenaarscollectief laat zich direct gelden in Cityplaza. Vanaf 22 juli t/m 23 september organiseert het KCN allerlei kunstactiviteiten op de Green Carpets. Te beginnen met een schildersessie voor kinderen tijdens de opening. Iedere zaterdag (plus zondag 30 juli en zondag 10 september) kun je op de Green Carpets meekijken bij de totstandkoming van een schilderij tussen 14:00 en 16:00 uur. Hou Cityplaza.nl en Facebook in de gaten voor meer info over alle creatieve events van het KCN op de Green Carpets.

Kunst in Cityplaza
Daarnaast gaan de kunstenaars van het KCN de bouwschotten in Cityplaza beschilderen. Zodat er een groots kunstwerk ontstaat. Nieuwsgierig? Bekijk hier de foto’s van de schilderende kunstenaars alvast. Zondag 24 september is het kunstwerk af en kun je het met eigen ogen zien.