Nieuws: Restaurant Himalayam een succes in Cityplaza

17 januari 2018
Nieuws: Restaurant Himalayam een succes in Cityplaza

Het Indiaas & Nepalees restaurant Himalayam opende eind 2017 haar deuren in Nieuwegein en is nu al een publiekstrekker! Het restaurant is gevestigd naast het Stadshuis van Nieuwegein in winkelcentrum Cityplaza. Oftewel, een ideale plek om na het shoppen te genieten van een smaakvolle maaltijd.

Wat staat er op het menu?

Het restaurant biedt traditionele gerechten, maar met een moderne twist. Bestel bijvoorbeeld een heerlijke curry, tandoori of geniet van een 3-gangenmenu. Door het gebruik van kruiden en specerijen, geïnspireerd door Ayurveda, zijn de gerechten ook nog eens super gezond! Bekijk hier alvast de menukaart.

Reserveren

Kom jij ook een hapje eten of een drankje doen bij Himalayam? Reserveren is een aanrader, want het restaurant is nu al regelmatig volgeboekt! Klik hier om te reserveren.

Eten & drinken in Cityplaza

Met de komst van de Indiase en Nepalese keuken wordt het aanbod horeca in Cityplaza, de binnenstad van Nieuwegein, gevarieerder. Zo zijn er al restaurants met kebab, sushi, tapas en er is Proeflokaal Bregje voor vlees en vis. Ook zijn er twee cafés in Cityplaza namelijk: grand café De Burgemeester en het Theatercafé van DE KOM waar je terecht kun voor een lekker drankje en (borrel)hapje.