Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Vrijwilligers Max Mobiel gezocht

10 augustus 2022

De meest vernieuwende dienst binnenkort wordt aangeboden, is de Max Mobiel. De Max Mobiel is een klein elektrisch autootje met chauffeur die (minder mobiele) buurtgenoten van A naar B kan brengen.

Voor wie is de Max Mobiel

Wil je op bezoek bij familie? Heb je een tandartsafspraak? Wil je iets afgeven bij het postkantoor? Heb je een afspraak in het ziekenhuis? Wil je even winkelen op Cityplaza? Of moet je hond naar de dierenarts? En heb je zelf geen vervoer of ben je slecht ter been? Boek dan een ritje met de Max Mobiel voor maar € 1! Het autootje is smal en rijdt op het fietspad of op de stoep waardoor je overal voor de deur afgezet kan worden. Je kunt een boodschappentas, een wandelstok of een rollator meenemen. Zelfs een kleine opvouwbare rolstoel past erin! 
Let op: De Max Mobiel gaat binnenkort pas van start en is nog niet te boeken.

We zoeken vrijwilligers!

Wil je ook chauffeur worden? 
Ben jij sociaal aangelegd, lijkt het je wat om in het leuke en gekleurde wagentje rond te rijden? Heb je minstens een halve dag per week de tijd en minimaal een brommerrijbewijs? Dan zoeken wij jou! 

Wij verzorgen de rijtraining met bijbehorend certificaat en omdat we soms te maken hebben met kwetsbare cliënten zal een VOG (verklaring omtrent gedrag) van kracht zijn. Meld je aan via 06 20 11 10 22, of mail naar maxmobielcityplaza@citymobielnieuwegein.nl.

Wil je liever planner worden?
Ben je secuur, en ben je een aantal uren per week beschikbaar? Join us! De ritjes worden door ons telefonisch aanspreekpunt minimaal 24 uur van tevoren in de Google agenda genoteerd. Hierdoor weten de chauffeurs precies hoelaat ze waar worden verwacht. Jij bewaakt deze planning en zorgt dat de chauffeur geïnformeerd is over eventuele bijzonderheden.

Je meldt je aan via 06 20 11 10 22, of mail naar 
maxmobielcityplaza@citymobielnieuwegein.nl.