Vrijwilligersmarkt is nu de Dag van de VIP

30 juni 2018
Vrijwilligersmarkt is nu de Dag van de VIP

Altijd al meer willen weten over vrijwilligerswerk in Nieuwegein? Dan is dit VIP evenement op zaterdag 30 juni van 11:30 tot 15:30 uur op de Raadstede in Cityplaza iets voor jou. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Vrijwilligersmarkt in een nieuw jasje!

Wat eerder de Vrijwilligersmarkt was, is per 30 juni 2018 de Dag van de Vrijwillige Inzet Promotie (VIP). Van 11:30 tot 15:30 uur ontdekken Nieuwegeiners hoe mooi en dankbaar vrijwilligerswerk is. Wil je ervaring opdoen? Iets voor een ander betekenen? Of gewoon lekker in de buitenlucht zijn? Er is voor ieder wat wils en er is veel te doen en te proberen. Kom proeven, oefenen of gewoon kletsen. Het evenement vindt plaats op de Raadstede. De Dag van de VIP wordt georganiseerd door het Vrijwilligershuis Nieuwegein in samenwerking met verschillende vrijwilligersorganisaties en enthousiaste vrijwilligers. Bekijk hier meer informatie.

City Zingt

Dit evenement is voorafgaand aan meezingspektakel City Zingt, zodat we daarna gezamenlijk de verjaardag van Nieuwegein kunnen vieren! Jij komt toch ook op 30 juni?

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>