Vrolijk Pasen!

22 april 2019
Vrolijk Pasen!

Tijdens het paasweekend gaat iedereen weer aan de slag om dat eitje dit jaar tot perfectie te koken, het record voor aantal gevonden eieren te verbeteren en de meest unieke paasbrunch te bereiden. Daarnaast hebben we lekker lang weekend en gaan we 2e paasdag massaal een dagje weg. 

Haal het paasgevoel in huis!

Kerst vergt de nodige voorbereiding, maar inmiddels doen de paasdagen hier niet voor onder. Scoor jij graag punten bij je familie of ben je op zoek naar inspiratie voor je instaproof paastafel? Zowel de Xenos als de Hema hebben veel kleurrijke producten om je interieur er op z’n paasbest uit te laten zien. Daarnaast wil je zelf ook het paasgevoel uitstralen en kun je misschien wel een nieuwe outfit van De Kledingfabriek gebruiken. Er zijn dus weer genoeg redenen om te komen winkelen.

Natuurlijk is het superleuk om zelf alle voorbereidingen te treffen voor de brunch. Toch is het minder leuk als jij de hele tijd in de keuken staat en de rest lekker aan tafel zit. Haal daarom verse producten van Jumbo in huis en maak er een gegarandeerd succes van.

Paasdagen

Ook Cityplaza is 2e paasdag geopend, dus je kan gezellig met de hele familie komen shoppen. Heb je nog geen genoeg van paaseitjes, loop dan zeker even Jamin binnen! Geniet van een heerlijke paasbrunch bij Barista Café, zonder al die voorbereidingen te hoeven treffen, of ga voor een lekker paasdiner naar Proeflokaal Bregje. Scoor je nieuwste lente-outfit bij H&M en maak het af met hippe schoenen van Manfield.

Wat je ook gaat doen tijdens de paasdagen; geniet vooral van elkaar!

Deel dit bericht: