Schaatsen op Cityplaza

8 december 2018 6 januari 2019
Schaatsen op Cityplaza

Vanaf 8 december is het zover! Cityplaza heeft dan een unieke ijsbaan. In de periode van 8 december tot en met 6 januari kan er volop geschaatst worden op circa 450  écht ijs!

Feestelijke opening

Zaterdag 8 december om 10:00 uur zal de ijsbaan officieel worden geopend door wethouder John van Engelen. Stichting Breaksquad laat weer een gave breakdance demonstratie zien. Zondag 9 december kunnen jouw kids samen met Buurman & Buurman creatief bouwen met Sluban bouwsteentjes. Ook krijgen ze een leuke gadget mee naar huis!

IJspret
De ijsbaan ligt op de Markt en wordt prachtig aangekleed met gezellige sfeerverlichting. De toegangsprijs voor de ijsbaan is €6,50 inclusief schaatshuur. Het dragen van handschoenen is op de ijsbaan verplicht. Heb je eigen schaatsen? Prima! Noren zijn niet toegestaan. Natuurlijk kun je vanaf de zijlijn ook lekker genieten van de schaatsende bezoekers. Maar hoe leuk is het om zelf de ijzers onder te binden? Uiteraard zijn er ook allerlei activiteiten en is er sfeervol entertainment!

Schaatsen met korting
Heb jij een Nieuwegein Stadspas? Dan hebben we goed nieuws! Op vertoon van je pas krijg je €5,- korting en kun je dus voor slechts €1,50 schaatsen op onze unieke schaatsbaan!

Discoschaatsen 
Op de vrijdagavonden van 18:30 tot 21:00 uur kun je discoschaatsen op de beats van diverse DJ's! Tussen 18:30 en 21:00 uur laat de DJ zich van zijn beste kant horen.

Schaatsen voor Serious Request
Op 24 december komen de 3FM DJ's naar Cityplaza als laatste stop voor Serious Request Lifeline. Je kunt op 24 december vanaf 10.00 uur Serious Request steunen door te komen schaatsen of een donatie te doen bij de schaatsbaan. Alle opbrengsten van het schaatsen en de donaties op 24 december gaan naar Serious Request! 

Openingstijden ijsbaan

De ijsbaan is van 8 december tot en met 6 januari geopend. Dagelijks (op een paar afwijkende tijden na) kun je schaatsen van 12:00-19:00 uur. Op de vrijdagen van 12:00 tot 21:00 uur. Kijk hieronder voor het complete overzicht van de schaatsbaanopeningstijden.

Deel dit bericht:

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>