Wintercity

8 december 2018 6 januari 2019
Wintercity

Met de kerstdagen in het vizier is het fijn inkopen doen op Cityplaza en met sfeervolle aankleding en winters entertainment is het alleen maar gezelliger! Kom jij ook?

Unieke schaatsbaan

Vanaf 8 december kun je komen schaatsen op circa 450 vierkante meter écht ijs! De ijsbaan ligt op de Markt en wordt prachtig aangekleed met gezellig sfeerverlichting en winterse taferelen. De toegangsprijs voor de ijsbaan is €6,50 inclusief schaatshuur. Klik hier voor alle informatie over de schaatsbaan!

Winters entertainment

Van 21 december tot en met 31 december staat er op de Raadstede een nostalgische carrousel. Maak jij ook een rondje? Om de burning barrels steeds te laten branden en de veiligheid te bewaken is er een ‘Vuurmeester’ aanwezig. Verschillende zangers en koren maken de sfeer compleet met hun optredens.

Meet & Greet met de Kerstman

Bij de verswinkels op West (pleintje bij de tram) kun je een leuke selfie maken bij het winterse tafereel dat daar wordt gecreëerd. Van 21 tot en met 26 december, tussen 13:00 en 16:30 uur, maakt de Kerstman daar meerdere keren zijn opwachting en is een ‘meet & greet’ mogelijk.

Feestdagen

Op Eerste Kerstdag is Cityplaza gesloten. Tweede kerstdag is het winkelcentrum geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Parkeren in de parkeergarages is op Tweede Kerstdag helemaal GRATIS. Maandag 31 december trakteren wij op oliebollen! Dinsdag 1 januari 2019, Nieuwjaarsdag, is Cityplaza gesloten.

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>