Wintercity

8 december 2018 6 januari 2019
Wintercity

Met de kerstdagen in het vizier is het fijn inkopen doen op Cityplaza en met sfeervolle aankleding en winters entertainment is het alleen maar gezelliger! Kom jij ook?

Winters entertainment

Van 21 december tot en met 31 december staat er op de Raadstede een nostalgische carrousel. Maak jij ook een rondje? Om de burning barrels steeds te laten branden en de veiligheid te bewaken is er een ‘Vuurmeester’ aanwezig. Verschillende zangers en koren maken de sfeer compleet met hun optredens.

Meet & Greet met de Kerstman

Bij de verswinkels op West (pleintje bij de tram) kan je een leuke selfie maken bij het winterse tafereel dat daar wordt gecreëerd. Van 21 tot en met 26 december maakt (tussen 13:00–16:30 uur) de Kerstman daar meerdere keren zijn opwachting en is een ‘meet & greet’ mogelijk.

Feestdagen

Op eerste kerstdag is Cityplaza gesloten. Tweede kerstdag is het winkelcentrum geopend van 12:00 – 17:00 uur. Parkeren in de parkeergarages is deze dag GRATIS. Maandag 31 december trakteren we op oliebollen! Dinsdag 1 januari 2019, Nieuwjaarsdag, is Cityplaza gesloten.

Heb jij gouden tips voor Cityplaza?
Geef je mening via deze link >>