Vandaag geopend 12:00 - 18:00
LINDAfoundation-website-banners_CityPlaza-4.png

Van 25 november t/m 5 december 2015 maken wij geven nog veel leuker. Kom naar het LINDA.foundation plein in ons winkelcentrum en probeer je geluk bij het Rad van Fortuin, koop een originele LINDA.shopper of laat je cadeau inpakken door het inpakteam.

In ruil voor iedere donatie van €5,- maak je ook nog eens kans op één jaar lang rijden in een Citroën C1.

Geven is nog nooit zo leuk geweest!

Hoe kun je meedoen? 

Wij organiseren tal van leuke acties voor de LINDA.foundation waarmee jij je steentje kunt bijdragen. Door mee te doen, steun je de LINDA.foundation en maak je kans op fraaie prijzen.

Rad van fortuin

1 x draaien € 1,-
3 x draaien € 2,50

Geven & winnen met het rad van de LINDA.foundation.

Inpakservice

Minimaal € 1,- per cadeau, of zoveel als jij het waard vindt,
De mooiste cadeaus geef je weg. Maak ze extra mooi en laat jouw cadeaus in ruil voor een kleine donatie inpakken bij de LINDA.foundation.

Cadeaufiches

Bij een donatie van minimaal € 2,-
In ruil voor een donatie van minimaal € 2,- ontvang je een cadeaufiche. Hiermee kun je een leuke verrassing ophalen bij één van de deelnemende winkels in het winkelcentrum. Let hierbij op de posters aan de buitenzijde van de winkels.
Hangt er een LINDA.foundation poster? Dan kun je bij die winkel tot en met 5 december 2015 je fiche inleveren voor een presentje (op=op)

Cadeaus

Bij de LINDA.foundation stand zijn ook mooie cadeaus verkrijgbaar.
Samen met de LINDA.foundation hebben wij leuke LINDA. producten geselecteerd die exclusief bij de stand verkrijgbaar zijn. Een boek, armbandje of een blitse LINDA. shopper? Het is van jou bij een minimale donatie van € 5,-.

Gigantische kleurplaat & winactie

Uiteraard hebben wij ook aan de kinderen gedacht! Op de LINDA.foundation stand in het winkelcentrum is namelijk een gigantische tekening gemaakt en die kan nog wel wat kleur gebruiken! Er zijn genoeg kleurpotloden, maar wij zij nog opzoek naar artiesten.Daarnaast kan je bij de stand een kleurplaat ophalen of hem downloaden op onze website, zodat je er thuis mee aan de slag kan gaan. De mooiste, gaafste of coolste kleurplaat wordt beloond met een doos vol speelgoed ter waarde van € 100,-. Inleveren kan tot en met 5 december 2015.

Win een Citroën C1 voor één jaar*

Door te geven aan de LINDA.foundation maak je kans om één jaar lang te mogen rijden in Citroën C1. Bij iedere € 5,- die je doneert in de stand, krijg je een actiecode. Voer de code t/m 5 december in op deze website en wie weet rijd jij één jaar lang in deze geweldig auto! Op 10 december wordt de winnaar bekendgemaakt.


* Actievoorwaarden zijn van toepassing

Actievoorwaarden 'Win een Citroën' Bruikleenovereenkomst Citroën