Vandaag geopend 09:30 - 18:00

CityMeets

25 juni 2021

CityMeets is de unieke flexwerk- en vergaderlocatie in winkelcentrum Cityplaza. Het nieuwe totaalconcept biedt de mogelijkheid om tijdens werkdagen een rustige flexplek te boeken, of te vergaderen in een van de zeven aparte ruimtes. Iedere ruimte heeft een unieke uitstraling. Bij CityMeets kun je al vergaderen vanaf € 5,- per persoon. Voor een overzicht van alle werkplekken verwijzen we je graag naar de brochure.

Voor sociale organisaties en stichtingen hanteert CityMeets een speciaal (sociaal) tarief. Hiervoor kan je voor het boeken de kortingscode aanvragen door je bedrijfsgegevens te mailen naar citymeetsnl@gmail.com. CityMeets is een onderdeel van de sociale onderneming Stichting De Ruilfabriek. Zij geven, naast reguliere vrijwilligers, mensen met een (lange) afstand tot de arbeidsmarkt een plek middels een begeleidingstraject. Daarmee boek je een bijzondere locatie die Maatschappelijk Verantwoord Onderneemt

Dat is pas handig!

Geniet bij CityMeets van een heerlijke koffie, thee of snack tijdens het harde werken.Voor groepsreserveringen kan CityMeets catering verzorgen met lokale ondernemers in Cityplaza. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden via citymeetsnl@gmail.com of bel 06-38935753. Na het werk kun je in het winkelcentrum direct je boodschappen doen of gebruik maken van de gunstige ligging van Citymeets ten behoeve van The Point. Hier heb je alle praktische zaken bij de hand zoals: 

  • Pakket versturen of ophalen
  • Even een pasfoto maken of je telefoon opladen
  • Zelfs een foto afdrukken of een cadeaukaart kopen

Zo maakt Cityplaza met CityMeets én The Point het jou zo gemakkelijk mogelijk! NU BOEKEN! 

Hoe gaat het in z’n werking?

Als je online een reservering maakt kun je verschillende kamers boeken. Je krijgt direct een reserveringsbevestiging in het systeem die je digitaal kunt tonen bij de receptie zodra je binnenkomt bij CityMeets. Door een medewerker wordt je dan begeleid naar je werkplek. De werkwijze van koffie en thee wordt je op locatie uitgelegd evenals hoe je van de gratis wifi gebruikt kunt maken.

Locatie en praktische info

CityMeets bevindt zich in winkelcentrum Cityplaza, in de binnenstad van Nieuwegein. Per fiets bereikbaar vanaf de Noorstedeweg. Er bevinden zich diverse parkeergarages bij het winkelcentrum. Bekijk hier alle parkeermogelijkheden. Parkeren is niet gratis, maar voor grotere gezelschappen kunnen wij uitrijkaarten organiseren (tegen vergoeding).

Boogstede 2-12
3431 HJ Nieuwegein

Contact opnemen met CityMeets? Dat kan! CityMeets is bereikbaar via: citymeetsnl@gmail.com

CityMeets is open op ma - vr 9.30-17.00h. Boeken op een ander moment kan op afspraak. Vergaderen kan ook in de avonduren, flexwerken is niet mogelijk buiten openingstijden om. 

Reserveren

Boek hieronder direct jouw (flex)plek of vergaderruimte! Je kunt ook ter plekke binnen een werkplek boeken als er een vrij is (uitsluitend met pinbetaling). Kom je er via het reserveringssysteem niet uit? Dan kun je bellen naar 06-38935753 om te reserveren.

BOEK NU!

Annuleringsvoorwaarden
De reservering is 48 uur van te voren te annuleren door te mailen naar citymeetsnl@gmail.com. Als je heel CityMeets wilt reserveren of een bijeenkomst met catering wenst kunnen we op maat een offerte uitbrengen. In deze op maat gemaakte reservering zullen er in de offerte de annuleringsvoorwaarden vermeld staan. Ben je te laat met annuleren? Dan zal er € 25 in rekening gebracht worden. Dit geldt niet voor een flexwerkplek.