Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Gratis toiletten & invalidentoilet

 

In winkelcentrum Cityplaza zijn de openbare toiletten gevestigd op de eerste etage tussen de Intertoys en de Wibra. Deze toiletten zijn zowel met de roltrap als lift bereikbaar. Ook op de Boogstede zijn er openbare toiletten gevestigd. De toiletten zijn in beheer van Brencon BV. Gebruik van de toiletten in Cityplaza is gratis.

Waar service, design & hygiëne samenkomen
De toiletgroep op Boogstede bestaat uit dames- en herentoiletten en een kinder- en volwassentoilet. De toiletgroep beschikt ook uiteraard ook over een MIVA-toilet (mindervaliden), voorzien van een elektrische schuifdeur die met een knop te bedienen is. 

Daarnaast is er nog een family-kamer aanwezig waar baby's verschoond kunnen worden, een bagageruimte en zijn alle kranen, zeep- en hygiënedispensers vanuit hygiënisch oogpunt uitgevoerd met non-touch sensors.

Toilet bezet? Bij de toiletten op Boogstede is tevens een wachtruimte. Hier is een zitje gemaakt en heb je de mogelijkheid om je telefoon op te laden. Dat noemen wij pas service! De toiletten zijn geopend tijdens openingstijden van het winkelcentrum. 

Plattegrond Cityplaza

Group 2 Created with Sketch.