Vandaag geopend 12:00 - 18:00

The Point


Maak kennis met The Point: hét servicehart van Cityplaza Nieuwegein! Hier kun jij terecht voor allerlei handige services om jouw bezoek aan het winkelcentrum makkelijker én leuker te maken.

The Point, jouw plek om…
✔️ Vragen te stellen bij de informatiebalie
✔️ Pakketjes weg te brengen of op te halen
✔️ Gratis een buggy of rolstoel te lenen
✔️ Je mobiele telefoon en OV-chipkaart op te laden
✔️ Pasfoto’s te maken


information7 Created with Sketch.

Informatiebalie

Informatiebalie

Bij de informatiebalie van The Point kun je terecht met al je prangende vragen over het winkelcentrum. De hosts van The Point staan je graag te woord om je verder te helpen. Kom dus snel eens langs voor een vraag, een praatje of een van de andere services van The Point.  

Ben je iets verloren? Ook voor gevonden voorwerpen kun je terecht bij The Point. Alle gevonden voorwerpen zijn hier te vinden.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag | 9.30 - 18.00 uur

Vrijdag | 9.30 - 20.00 uur

Zaterdag | 9.30 - 17.00 uur

Zondag | 12.00 - 17.00 uur

* De openingstijden van The Point kunnen afwijken op bijzondere dagen.

Kijk voor de actuele openingstijden op onze openingstijden pagina

Adres

Plein 12a

3431 LV Nieuwegein

Lees meer

Pakketservice

Pakketservice

Bij The Point is het mogelijk om pakketjes te versturen en te ontvangen. Je kunt bij The Point terecht voor DHL, DHL express, en GLS. Geef Plein 12a op als afleveradres en The Point neemt je pakketje in ontvangst.

Ook is er bij The Point een pakketkluis van De Buren. 

*Pakketten van PostNL en Homerr worden niet verzonden door ons pakketpunt. Voor UPS pakketten kan je terecht bij de pakketkluis. 

Lees meer

Rolstoel of buggy lenen

Rolstoel of buggy lenen.

Bij Cityplaza vinden wij het belangrijk dat iedereen kan genieten van onze services en ons uitgebreide aanbod, ook mensen die slechter ter been zijn. Daarom is het mogelijk om bij The Point gratis een rolstoel te lenen.

Graag met de kleine op de fiets maar geen gedoe met een buggy? Geen punt bij The Point. Kom gratis een buggy lenen, zo heb je alle tijd om rustig te shoppen.

Lees meer

Pasfoto's maken

Pasfoto’s maken

The Point is dé plek om snel en gemakkelijk pasfoto’s te maken. Stap eens binnen in onze Photomaton en in een handomdraai heb je jouw nieuwe pasfoto’s in de hand. Kom maar op met dat nieuwe paspoort!

Pinautomaat

Pinautomaat

The Point is van alle gemakken voorzien. Een pinautomaat kan daarom niet ontbreken. Daarom is The Point trotse eigenaar van een Geldmaat. Hiermee kun je veilig en snel pinnen.

OV-chipkaart opladen

OV-chipkaart opladen

Weinig dingen zijn vervelender dan een OV-chipkaart met te weinig saldo. Daarom kun je bij The Point je OV opladen. Zo weet je zeker dat je na een lekker dagje shoppen terug naar huis kan. Wel zo handig.

service16 Created with Sketch.

Gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren of heb je wat gevonden in Cityplaza in Nieuwegein? Voor gevonden voorwerpen kun je terecht bij The Point. Zij zullen de gevonden voorwerpen registreren en bewaren. Ben je benieuwd of jouw verloren voorwerp terecht is? Loop even binnen op the point.

Bekijk hier alle gevonden voorwerpen in Cityplaza

Lees meer
information5 Created with Sketch.

FAQ

Welke pakketdiensten zijn er in The Point?

The Point biedt deze pakketdiensten aan: DHL, DHL express en GLS. Pakketten van UPS en DPD kunnen in "de Buren" kluizenwand.

Is er ook een PostNL punt?

Nee, hiervoor kunt u terecht bij: Jumbo, Bruna en Media Markt. Zoek hier jouw PostNL-punt.
** Aangetekende stukken alleen bij Primera op Makado centrum

Is mijn pakketje aangekomen? 

Vanwege privacyredenen kunnen wij deze informatie niet verstrekken. Wij verzoeken je hiervoor langs te komen in The Point of contact op te nemen met de pakketdienst. >> Openingstijden

Hoe lang blijft mijn pakketje liggen in The Point voor het wordt teruggestuurd?

Dit verschilt per pakketdienst. DHL gaat na 7 dagen retour afzender. GLS na 10 werkdagen. Dit kan altijd veranderen, als je het zeker wilt weten kun je het checken op de website van de pakketdienst.

Wat zijn de openingstijden van The Point?

De openingstijden staan op onze website. >> Openingstijden

Is er in The Point een brievenbus?

In The Point is er geen brievenbus. De brievenbus staat aan de Noordstedeweg bij Hommerson Casino.

Openingstijden

De openingstijden van The Point kunnen afwijken op bijzondere dagen. >> Openingstijden

Adres The Point

Plein 12a, 3431 LV Nieuwegein (tegenover Doppio)


Cityplaza is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website alsmede eventueel advies - per e-mail, via de vraagfunctie of op pagina’s van deze website - geen rechten worden ontleend.

Lees meer

The Point: hét servicehart van Cityplaza Nieuwegein! 

📍 Plein 12a, 3431 LV Nieuwegein

📍 Tegenover Doppio