Vandaag geopend 12:00 - 17:00

The Point


Maak kennis met The Point: hét gloednieuwe servicehart van Cityplaza Nieuwegein! Hier kun jij terecht voor allerlei handige services om jouw bezoek aan het winkelcentrum makkelijker én leuker te maken.

The Point, jouw plek om…
✔️ Vragen te stellen bij de informatiebalie
✔️ Pakketjes weg te brengen of op te halen
✔️ Gratis een buggy of rolstoel te lenen
✔️ Je mobiele telefoon en OV-chipkaart op te laden
✔️ Pasfoto’s te maken
✔️ Cityplaza Cadeaukaart


The Point zoekt nieuwe collega's! Zoek jij een leuke parttime baan? Solliciteer dan op de functie van gastheer/gastvrouw!

information7 Created with Sketch.

Informatiebalie

Informatiebalie

Bij de informatiebalie van The Point kun je terecht met al je prangende vragen over het winkelcentrum. De hosts van The Point staan je graag te woord om je verder te helpen. Kom dus snel eens langs voor een vraag, een praatje of een van de andere services van The Point.  

Ben je iets verloren? Ook voor gevonden voorwerpen kun je terecht bij The Point. Alle gevonden voorwerpen zijn hier te vinden.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag | 9.30 - 18.00 uur

Vrijdag | 9.30 - 20.00 uur

Zaterdag | 9.30 - 17.00 uur

Zondag | 12.00 - 17.00 uur

* De openingstijden van The Point kunnen afwijken op bijzondere dagen.

Kijk voor de actuele openingstijden op onze openingstijden pagina

Adres

Plein 12a

3431 LV Nieuwegein

Lees meer

Pakketservice

Pakketservice

Bij The Point is het mogelijk om pakketjes te versturen en te ontvangen. De pakketservice wordt verzorgd door Parcls. Je kunt bij The Point terecht voor UPS, DHL, DPD en GLS. Parcls wil pakketbezorging groen en gemakkelijk maken. Door alle pakketjes uit de buurt te laten bezorgen bij Parcls maken we pakketbezorging efficiënter en zorgen we voor minder busjes in de buurt. Zo werken we aan een fijnere wijk en een schonere stad. Handig toch?

*Pakketten van PostNL worden niet verzonden door Parcls.

Lees meer

Cadeaukaart

Cadeaukaart

Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand, maar geen idee wat? Dan biedt de Cityplaza cadeaukaart misschien wel een uitkomst. In te leveren bij meer dan 50 winkel en twee jaar geldig na aankoop. Je kunt deze cadeaukaart opladen vanaf 5 en tot 250 euro en het bedrag hoeft niet bij een winkel besteed te worden. Wat een topcadeau!

*Het is niet mogelijk om de Cityplaza cadeaukaart online te verzilveren.

Niet in de gelegenheid om langs te komen? De Cityplaza cadeaukaart kan je ook via de webshop bestellen. 

Lees meer

Rolstoel of buggy lenen

Rolstoel of buggy lenen.

Bij Cityplaza vinden wij het belangrijk dat iedereen kan genieten van onze services en ons uitgebreide aanbod, ook mensen die slechter ter been zijn. Daarom is het mogelijk om bij The Point gratis een buggy of rolstoel te lenen.

Lees meer

Pasfoto's maken

Pasfoto’s maken

The Point is dé plek om snel en gemakkelijk pasfoto’s te maken. Stap eens binnen in onze Photomaton en binnen een handomdraai heb je jouw nieuwe pasfoto’s in de hand. Kom maar op met dat nieuwe paspoort!

Pinautomaat

Pinautomaat

The Point is van alle gemakken voorzien. Een pinautomaat kan daarom niet ontbreken. Daarom is The Point trotse eigenaar van een Geldmaat. Hiermee kun je veilig en snel pinnen.

OV-chipkaart opladen

OV-chipkaart opladen

Weinig dingen zijn vervelender dan een OV-chipkaart met te weinig saldo. Daarom kun je bij The Point je OV opladen. Zo weet je zeker dat je na een lekker dagje shoppen terug naar huis kan. Wel zo handig.

service16 Created with Sketch.

Gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren of heb je wat gevonden in Cityplaza in Nieuwegein? Voor gevonden voorwerpen kun je terecht bij The Point. Ben je benieuwd of jouw verloren voorwerp terecht is? Bekijk hier alle gevonden voorwerpen in Cityplaza

Maak kennis met The Point: hét servicehart van Cityplaza Nieuwegein! 

Hier kun jij terecht voor allerlei handige services om jouw bezoek aan het winkelcentrum makkelijker én leuker te maken. Bij het servicepunt staat er altijd iemand voor je klaar om je te helpen. Wil jij ook gebruik maken van alle praktische services die Cityplaza te bieden heeft?