Vandaag geopend 09:30 - 20:00

BAGELS & BEANS | Medewerkers

6 oktober 2020

Bagels & Beans Nieuwegein is op zoek naar medewerkers.

Bijbaan
Bagels & Beans Nieuwegein is op zoek naar een koning(in) van de glimlach die 2 a 3 dagen of in het weekend aan de slag gaat in ons gezellige, jonge team! Wij zoeken iemand die zelfs in zijn slaap lacht en praat, kortom die niet te stoppen is! Daarnaast is het belangrijk dat je de beleving van de gast op nummer 1 zet. Ook dien je zowel in het weekend als doordeweeks beschikbaar te zijn (tussen de 8 en 12 uur per week).

Bagelaar
Vind je het super leuk om broodjes te maken?!? Heb je al eens een rond broodje met een gat erin proberen te beleggen? Wij zoeken iemand die die uitdaging aan durft te gaan op zaterdag! Dus ben je op zoek naar een baantje en op zaterdag en minimaal 1 doordeweekse dag beschikbaar, solliciteer dan gelijk! We zijn per direct op zoek, dus kom van de week nog op gesprek en dan sta je aanstaande zaterdag al lekker met je neus boven de heerlijk geurende bagels en de verschillende soorten beleg!

Waarom Bagels & Beans?

Om te beginnen zijn we bij Bagels & Beans altijd (oké: bijna altijd) vrolijk. Het is gezellig en afwisselend werk met leuke collega’s. Je spreekt allemaal verschillende mensen die je steeds weer verrast met onze lekkernijen en jouw stralende lach. En je leert allerlei lekkere bagels en koffiekunstwerkjes bereiden. Je kunt kiezen voor vast of flexibel en je hoeft niet ’s avonds te werken. Eigenlijk zijn er geen redenen om níet bij Bagels & Beans te werken. Tenzij je een hekel hebt aan bagels, natuurlijk.

Hou je ervan lekker te knallen en ben je enthousiast geworden over de vacature? Dan zoeken wij jou! Solliciteren kan hier.