Vandaag geopend 12:00 - 17:00

Wil jij graag werken in winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein? Bekijk hier het overzicht van de leukste vacatures van onze winkeliers!

Er zijn ruim 1400 medewerkers uit Nieuwegein en omgeving werkzaam in winkelcentrum Cityplaza. Ben jij benieuwd naar de sociale betrokkenheid van Cityplaza? Lees meer >

BRAM LADAGE | patat verkenner | 8 uur

21 februari 2020

Als ‘newbie’ binnen het bedrijf valt er een hoop te leren. Maar het leuke is dat dit in de praktijk erg snel gaat en je, voor je het weet, volledig meedraait met het team! 

Afhankelijk van de grootte van je spierballen begin je met het hakken van de verse aardappelen óf mag je gelijk de gasten helpen achter de kassa. Iedereen wordt all-round opgeleid, wat betekent dat je al snel leert hoe je de allerlekkerste patat bakt en je iedereen gék kunt maken van P2ATAT! En denk je nou, “wat is patat raar geschreven?”, dan geven we je groot gelijk! Maar daar kom je snel genoeg achter als je onderdeel uitmaakt van het Ladage-team ;).

Voor onze vestiging in Nieuwegein zijn we op zoek naar een patat verkenner voor in de weekenden. Je werkt dan op zaterdag óf zondag, en als je het leuk vind kan je na een tijdje doorstromen op de vrijdag avonden (koopavond)

Parttime, 8 uur per week. Solliciteren kan via www.ladage.nl of door je cv te mailen naar john@ladage.nl

ONLY | verkoopmedewerker | 32-36 uur

21 februari 2020

Get ready for a new adventure at ONLY! Werken bij ONLY betekent Fun, Fashion, Hard Work & Win Together.

Jouw nieuwe job kent veel afwisseling; van klanten adviseren, helpen bij de paskamers tot aan kassawerkzaamheden en de winkel een verzorgd uiterlijk te geven. Bij ONLY krijg je elke dag de kans om het beste uit jezelf te halen en je dromen na te jagen!

Voor onze ONLY Store in Nieuwegein zijn we op zoek naar een enthousiaste en flexibele verkoopmedewerk(st)er FT 32-36 uur met ambitie tot doorgroeien.

Wie ben jij…

 • Je volgt dagelijks de nieuwste trends op het gebied van fashion en jouw vrienden weten je meteen te vinden voor stylingtips. Als een echte sales advisor zet jij net dat stapje extra om de klant met een ultieme shopping ervaring de winkel te laten verlaten, uiteraard met een compleet nieuw ONLY outfit óf meer!
 • Verder ben je als collega flexibel inzetbaar en beschikbaar in het weekend en tijdens de koopavonden.
 • Check, check, dubbel check, jij hebt het ‘ONLY-DNA’ als:
 • Je in het bezit bent van goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Verkopen jouw passie is.
 • Geen (onderlinge) competitie jou te gek is; jij gaat tot het uiterste om de hoogste bon van het team te scoren.
 • Je een representatieve uitstraling hebt.
 • Je denkt in oplossingen en een echte teamplayer bent.
 • Je van een snel werktempo nog fanatieker wordt om te scoren. Een flexibele instelling is jou op het lijf geschreven.

Waarom werken bij ONLY…
ONLY is onderdeel van BESTSELLER, met als merken (onder andere) Jacqueline de YONG, Selected Femme, ONLY&SONS, Jack&Jones, NameIT, Vero Moda, VILA en Pieces. BESTSELLER bestaat uit 2700 shops in 38 landen wereldwijd. Dit familiebedrijf is in 1975 opgericht en anno 2019 groeien wij nog steeds.

Wist jij dat wij in de afgelopen 3 jaar ruim 100 ONLY shops hebben geopend in Nederland en dat wij 1100 enthousiaste ONLY collega’s in dienst hebben?

En verder:

 • Wij zijn één team. We love to win, together!
 • Naast de merken ONLY, ONLY Studio en Jacqueline de YONG, hebben wij onze eigen labels Dust en Pigalle die alleen in ONLY stores verkrijgbaar zijn.
 • Markconform salaris.
 • Kortingen die kunnen oplopen tot wel 50% op onze gehele collectie.
 • Toffe winacties waarbij je bijvoorbeeld een outfit item of teamuitje kan winnen.
 • Last but not least; het allerleukste bedrijf van de wereld!

Hebben we jouw fashion hart een sprongetje laten maken en kan jij niet wachten om aan de slag te gaan binnen dit snel groeiende internationale modelabel?

Stuur jouw CV (inclusief foto is een pré) en motivatiebrief naar recruiter AI Melissa van Nimwegen onlyjobsnl@bestseller.com of kom langs in de winkel! Mocht je binnen 2 weken geen reactie van ons hebben ontvangen, dan ben je helaas niet geselecteerd.

** The ONLY way to do great work is to love what you do **

ONLY | Assistent store manager | 38 uur

21 februari 2020

THE ONLY WAY TO DO GREAT WORK IS TO LOVE WHAT YOU DO ONLY

Voor onze ONLY Store in Nieuwegein City Plaza zijn we op zoek naar een assistent shopmanager 38 uur .

Jouw collega’s zullen jou omschrijven als beste verkoper, want de hoogste bonnen van de maand worden altijd door jou gescoord. Eigenlijk willen de klanten maar door één iemand worden geholpen en dat ben jij!

Als assistent shopmanager geef jij, samen met de shopmanager, dagelijks leiding aan een team van 10 medewerkers. Jij kan het team coachen, motiveren en inspireren op klant- en servicegerichtheid. Je kan goed omgaan met werken onder druk en je bent een ster in het snel schakelen binnen een dynamische omgeving. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor een efficiënte personeelsplanning, budgettering en de coördinatie van alle werkzaamheden binnen de shop. Je bent in staat het team aan te sturen bij afwezigheid van de shopmanager.

WIE BEN JIJ?
Jouw leidinggevenden zullen jou omschrijven met woorden als ‘enthousiast’, ‘competitief’ en ‘ambitieus’. Jouw ambitie is doorgroeien naar een leidinggevende functie binnen de retail en je hebt het lef om de volgende stap voor jezelf te zetten. Verder ben je als collega flexibel inzetbaar en ben je beschikbaar in het weekend en tijdens de koopavonden. Een opleiding in de richting van detailhandel/ retail is een pré.
Jij hebt het ‘ONLY-DNA’ als:

 • Je houdt van fashion;
 • verkopen jouw passie is en jij met jouw sterke verkoopvaardigheden in staat bent om het gehele team (minstens) zo goed te laten verkopen als jij dat kan;
 • verantwoordelijkheid nemen voor jou de sleutel tot succes betekent;
 • je van een snel werktempo nog fanatieker wordt om te scoren;
 • een goede kennis van Engels bezitten is een pré.


WAT BIEDEN WIJ?

 • Personeelskortingen die kunnen oplopen tot wel 50% op onze gehele collectie;
 • toffe incentives om het meeste uit jouw team te halen. Zet jij het team op scherp om met z’n allen bijvoorbeeld een outfit item, teamuitje of trip te winnen??
 • Coaching on the job;
 • volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf naar bijvoorbeeld shopmanager of instore merchandiser.

En natuurlijk krijg je bij ons een markconform salaris, 8% vakantiegeld, een uitgebreid pakket aan collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling.

WAAROM ONLY?
ONLY is onderdeel van BESTSELLER, met als merken (onder andere) Jacqueline de YONG, Selected Femme, ONLY&SONS, Jack&Jones, NameIT, Vero Moda, VILA en Pieces. BESTSELLER bestaat uit 2700 shops in 38 landen wereldwijd. Dit familiebedrijf is in 1975 opgericht en anno 2019 groeien wij nog steeds.
Naast de merken ONLY, ONLY Studio en Jacqueline de YONG, hebben wij onze eigen labels Dust en Pigalle die alleen in ONLY stores verkrijgbaar zijn. Op dit moment tellen wij meer dan 150 stores in heel Nederland en staan de volgende openingen al op de planning.

Wist jij dat wij in de afgelopen 3 jaar ruim 100 ONLY shops hebben geopend in Nederland en dat wij 1100 enthousiaste ONLY collega’s in dienst hebben? #theonlywayisup

SOLLICITEER NU!
Stuur jouw CV (inclusief foto is een pré) en motivatiebrief naar Recruiter AI Melissa van Nimwegen onlyjobsnl@bestseller.com

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via 033-4343362

Volg ons ook online op LinkedIn, Facebook en Instagram ONLY Nederland