Men at Work

Openingstijden

maandag 12:0018:00
dinsdag 10:0018:00
woensdag 10:0018:00
donderdag 10:0018:00
vrijdag 10:0021:00
zaterdag 09:3017:30
zondag 12:0017:00 *

* wij zijn ook zondag geopend

schoenen, accessoires, mode mannen, mode dames

Adres & contact

Binnenstede 11
3431 LA Nieuwegein
030-7210803
www.menatwork.nl

Volg Men at Work via:

Men at Work in winkelcentrum Cityplaza heeft een uitgebreide collectie jeans maar je kunt er ook terecht voor tops, bottoms, sweaters, jackets, accessories en footwear

Sinds de lancering van schoenenconcept Footwork in 2007 biedt Men at Work een zeer gevarieerde collectie sneakers, laarzen, pumps en schoenen.

Men at Work Benelux biedt ruimte voor opkomende labels zoals Cuckoos Nest, Minimum, Eleven Paris en All About Eve die allen inspelen op de trends van het moment. Naast deze creatieve brands bezitten we ook een specialisatie in denim met merken zoals G-Star, Diesel, Scotch&Soda, Hilfiger Denim en Nudie Jeans.

Men at Work heeft meer dan 40 winkels in de Benelux en een snel groeiende webshop waar naast de volledige winkelcollectie ook een speciaal aanbod aan labels en items exclusief online te vinden zijn.  

XL-STORES

Met de opening van inspirerende XL-winkels bouwt Men at Work het eigen retailconcept de komende jaren nog verder uit. Een sterkere focus op denim en de succesvolle schoenformule Footwork evenals een inspirerend interieurdesign geven een extra toegevoegde waarde aan onze stores. Het assortiment zal daarbij continu in ontwikkeling zijn, met een gevarieerd aanbod in prijsklasses.

Binnen het nieuwe interieurdesign wordt ook ruimte gecreërd voor opkomend creatief talent. Zo bieden onze XL-stores een podium aan beeldend kunstenaars, fotografen, designers, graffiti artists of andere creatievelingen door het hosten van exposities, events en pop-up stores.  

HISTORY

Men at Work is in 1995 opgericht door Marcel van Gelderen, hij opende in ditzelfde jaar de eerste winkel aan de Rechtestraat in Eindhoven en meerdere shops volgden. In 2005 ging Men at Work internationaal en opende we onze eerste winkel in België aan de Meir in Antwerpen. In de jaren erna kwam Footwork erbij, inmiddels een zelfstandige keten met 33 shop-in-shops en een eigen winkel in Hilversum, de webshop en de verbouwde XL-stores in 2013.